Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (2.47 secunde)
Ulterior, in urmatoarea perioada a pregatirii, incercam sa mai luam jocuri-test si vom urmari progresul lor din punct de vedere fizic.
Saptamana de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Targu Jiu, care, in trei zile, sustine doua jocuri foarte importante.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. ... Pandurii are un singur jucator titular cu peste 100 de jocuri in prima divizie, Voiculet (167), in timp ce "cainii rosii"
E printre cele mai slabe echipe in 2012, cu doar doua puncte obtinute in patru jocuri. ... In urmatoarele doua-trei jocuri sper sa reusim sa ne redresam, daca nu reusim, poate gasim alta solutie", a mai spus Grigoras.
Pandurii vor disputa doua jocuri amicale in stagiul de la Poiana Brasov, pe 24 iunie vor intalni pe Gloria Bistrita, iar pe 27 iunie pe FC Milsami-Ursidos din Orhei, finalista Cupei Moldovei din acest an.
Ciprian Tatarusanu (7 jocuri/585 minute, 6 goluri primite), Bogdan Lobont (4/315, 3 goluri primite);
S-a vazut ca Torje si Marica n-au jocuri in picioare, pana ultimul moment am studiat daca sa-l bag pe Marica, eu prevedeam ca nu o sa fie la un nivel fizic bun. ... Nu putem sa ducem doua jocuri la nivelul asta in cateva zile.
Rusia gazduieste primele Jocuri Olimpice dupa cele de la Moscova, cand tarile occidentale au boicotat competitia. ... Rusia gazduieste primele Jocuri Olimpice dupa cele de la Moscova, cand tarile occidentale au boicotat competitia.
"Prea multi fac jocuri in aceasta campanie" Fostul campion olimpic sugereaza ca presiunea, inclusiv politica, il poate dezavantaja pe Gica Popescu in ceea ce priveste tentativa de obtinere a gratierii. "Nu sunt om politic, nu am treaba cu niciun partid, dar foarte multi isi fac jocuri.
A fost prima infrangere pe teren propriu in competitia interna dupa 46 de jocuri. ... Ar fi fost 1-1 la general, dar cred ca Steaua a fost formatia mai buna pe ansamblul celor doua jocuri.
Cu un impresionant numar de 197384 utilizatori inscrisi pana in acest moment, site-ul este o adevarata comunitate virtuala a romanilor de pretutindeni ce doresc sa joace online cel putin unul din cele peste 12 jocuri disponibile.
Totodata, in Amsterdam se gaseste o clinica speciala pentru dependentii de jocuri video, care le ofera acestora o "vacanta" de opt saptamani departe de console sau PC-uri. ... Suntem pe punctul de a crea o natiune de dependenti de jocuri video?
Modelul 8800 GPS promite o miscare mai reala in cadrul jocurilor si posibilitatea de a juca cele mai solicitante (din punct de vedere hardware) jocuri.
Dupa ce a fost lansata luna trecuta in SUA, noua consola de jocuri Nintendo Wii urmeaza sa fie pusa in vanzare si in Europa. ... O data cu lansarea consolei, au aparut pe piata si 21 de jocuri pentru Wii, dintre care cel mai apreciat este "Zelda:
Magazinul ofera acum jocuri clasice la preturi mai mici decat ne-am fi asteptat: ... Mii de jocuri PSOne pot fi cumparate pentru 5$, iar in martie fanii asteapta porturile F.E.A.R.
Un studiu dat publicitatii de revista Archivi di chirurgia a demonstrat ca exista o relatie perfecta intre abilitatea de a juca diverse jocuri pe calculator si capacitatea de a efectua o operatie chirurgicala laparoscopica.
Ramane de vazut insa ce succes va avea miscarea, dat fiind faptul ca pe Linux nu exista jocuri de talia celor pentru PC.
Cel mai rapid va fi ATI Radeon HD 2900XTX cu care AMD spera sa recastige inimile pasionatilor de jocuri. ... Diferenta dintre cele doua scade in jocuri, insa tot AMD-ul iese in castig.
Dupa o viata petrecuta alaturi de Sony, CEO-ul departamentului de jocuri al companiei, Ken Kutaragi, renunta la functie. ... Postul ramas vacant va fi ocupat de Kazuo Hirai, de la care se asteapta revigorarea segmentului de jocuri, grav afectat de vanzarile sub asteptari ale PlayStation 3.
In Japonia, tara de origine a consolelor de jocuri, o piata avida dupa jocuri electronice, Nintendo face legea in fata Sony.
google-analytics.com