Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.65 secunde)
La o diferenta de 2.338 de voturi fata de fostul primar, Matei nu se poate declara decat multumit de rezultat, avand in vedere ca, in primul tur de scrutin, foarte multi il dadeau drept invingator pe liberalul Jean Paul Tucan ori, in cel mai rau caz, candidatul cu cele mai mari sanse sa intre in turul doi cu democrat-liberalul Tudorel Calapod.
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Este una dintre promisiunile europarlamentarului francez Jean Louis Cottigny, care s-a aflat pentru o vizita de trei zile in judetul nostru. ... Trebuie ca si Europa sa se ocupe de viata cotidiana a oamenilor", a precizat Jean Louis Cottigny.
Printre numele vehiculate in aceasta poveste - a terenurilor din Corbu - apare, si nu mai este nici o noutate, si omul de afaceri Liviu Bamburic, dar si fostul director al Regionalei de Drumuri si Poduri, Jean Paul Tucan - care ar fi vrut sa obtina cateva hectare de teren in zona, dar care se pare ca nu a mai reusit acest lucru.
Comisarul european Jacques Barrot l-a asigurat pe europarlamentarul Marian Jean Marinescu ca se va urmari respectarea calendarului de integrare a Romaniei in Spatiul Schengen, prevazuta pentru martie 2011.In cadrul unei dezbateri care a avut loc miercuri in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, eurodeputatul doljean Marian Jean Marinescu (PD-L), vicepresedintele PPE-DE, l-a intrebat pe comisarul european pentru libertate, securitate si justitie, Jacques Barrot, ce masuri se vor lua pentru a evita o posibila intarziere a aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, dat fiind faptul ca Sistemul de Informatii Schengen II (SIS II) se confrunta cu probleme tehnice care impiedica operabilitatea acestuia in statele membre din aceasta zona.
Nu de alta dar Tudorel Calapod si Jean Paul Tucan chiar isi bat joc de el mintindu-l ca el va fi urmatorul candidat.
Ministerul Afacerilor Externe saluta declaratia publica a lui Terry Davis (foto), Secretar General al Consiliului Europei (CoE), privind decizia de a trimite la Chisinau o misiune de evaluare condusa de Jean-Louis Laurens, director general pentru democratie si afaceri politice al CoE.
Autoritatile din Republica Moldova au refuzat sa se intalneasca la Chisinau cu membrii Comisiei Parlamentului European, care va analiza evenimentele petrecute dupa alegerile din 5 aprilie, potrivit declaratiilor europarlamentarului Marian Jean Marinescu."Din ultima comunicare pe care am primit-o, am inteles ca autoritatile moldovene refuza sa intalneasca delegatii Parlamentului European.
Concluzia negocierilor a fost anuntata de Ion Prioteasa, presedintele PSD Dolj, si de Marian Jean Marinescu, din partea democrat-liberarilor, in conferinta comuna.
Cu cei care au fost alaturi de noi am votat si eu", a declarat Ion Iliescu, care a venit sa isi exprime votul, ca in fiecare an, la liceul "Jean Monnet".
Au preferat sa puna afise numai cu chipul lui Marian Jean Marinescu. ... Europarlamentarul Marian Jean Marinescu nu a dorit sa comenteze declaratiile primarului, spunand ca nu stie de unde sa le apuce.
Au preferat sa puna afise numai cu chipul lui Marian Jean Marinescu. ... Europarlamentarul Marian Jean Marinescu nu a dorit sa comenteze declaratiile primarului, spunand ca nu stie de unde sa le apuce.
• Mircea Geoana a votat alaturi de sotia sa, Mihaela, la Liceul Jean Monnet din Capitala, pentru un presedinte care sa rezolve problemele adevarate si pentru referendum, "dar acest lucru nu va tine loc de Guvern competent, de presedinte care sa se ocupe de problemele adevarate si de creare de locuri de munca si de iesire din aceasta criza", a spus Geoana, dupa ce si-a exercitat dreptul de vot.
In ceea ce priveste numarul interventiilor in plenul PE, "campioana" este Adriana Ticau (56 interventii), urmata de Petru Luhan (40), Cristian Preda (34), Oana Antonescu, Elena Basescu, Rares Niculescu (fiecare cate 30), Marian-Jean Marinescu (29) si Sogor Csaba (24).
Motivele propunerii au fost nerespectarea deciziilor si hotararilor organelor de conducere ale PDL", a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu. ... Potrivit declaratiilor lui Marian Jean Marinescu, Visan a anuntat ca nu va pleca din partid.
Motivele propunerii au fost nerespectarea deciziilor si hotararilor organelor de conducere ale PDL", a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu. ... Potrivit declaratiilor lui Marian Jean Marinescu, Visan a anuntat ca nu va pleca din partid.
O delegatie condusa de presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflata intr-o vizita oficiala la Paris, in perioada 15-16 februarie, a avut o serie de intalniri cu Gerard Larcher, presedintele Senatului din Franta, cu Jean Bizet si alti membri ai Comisiei pentru Afaceri Europene si Lionel Luca, presedintele grupului de prietenie cu Romania din Assemblee Nationale.
Delegatia Romaniei, condusa de presedintele Senatului, care s-a aflat intr-o vizita oficiala la Paris in 15 si 16 februarie, a avut o serie de intalniri cu Gerard Larcher, presedintele Senatului din Franta, cu Jean Bizet si alti membri ai Comisiei pentru Afaceri Europene, si Lionel Luca, presedintele Grupului de prietenie cu Romania din Assemblee Nationale.
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
Tandemul Stefan Stoica - Marinica Dinca a luat locul echipei ideale Marian Jean Marinescu - Constantin Popeci, care au declinat ofertele. ... Prima varianta a partidului pentru CJ Dolj a fost europarlamentarul Marian Jean Marinescu, cu care filiala a discutat "in mod intens"
google-analytics.com