Cautare

561 de rezultate pentru "jantea cristina" (3.70 secunde)
Constantin Emil Mot, fost director la Directia de Asistenta Sociala Olt si Garda de Mediu Olt (trecut de la PNL la PSD), va lucra ca secretar de stat la Ministerul Mediului, iar Cristina Crisu va trece din postul de director in cel de secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Echipa de viceprimari va fi formata din Cristina Calangiu, presedinta PNL Craiova, si Florentin Tudor, presedintele organizatiei de tineret a PSD.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
UPDATE 19.40 Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a anuntat inscrierea in partid a jurnalistei Cristina Topescu.
Cristina Mariana Calangiu, director general al Spitalului de Urgenta Craiova. Cristina Calangiu sustine ca a solicitat ca in cursul saptamanii viitoare sa se faca o evaluare stricta a aparaturii medicale din unitatea sanitara, in eventualitatea in care va avea control de la Bucuresti.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor le cerceteaza in stare de libertate pe Cristina Zamfira Serbanescu, de 30 ani, administratora unei societati comerciale si pe Anca Cristina Paruschi, de 39 ani, director economic, ambele din Constanta, care in numai o luna de zile, in perioada iunie- iulie 2005, au reusit un tun de circa un milion euro.
Subventia nu se acorda insa producatorilor agricoli care au beneficiat de alt sprijin financiar, in conformitate cu alte hotarari guvernamentale, pentru aceleasi suprafete de teren", a declarat Cristina Vladu, purtator de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Ingrijorati de amploarea fenomenului muncii in strainatate, investitorii straini se tem ca nu vor mai gasi personal calificat in tara, anunta Ana-Maria Cristina, presedintele ARIS. ... ßi Cristina avanseaza date referitoare la forta de munca ieftina din tara.
In Gorj si Mehedinti se cultiva si soiul Oriental", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Pentru productia din 2005, sprijinul oferit de stat a fost de 1,6 RON/kg de tutun uscat", a declarat Cristina Vladu.
Deja, din cauza acestui volum mare de tranzactii, preturile au inceput sa creasca, proprietarii cautand sa obtina un profit in plus tocmai din cauza cererii destul de mari", afirma Cristina Ivanciuc, expert imobiliar in cadrul unei agentii imobiliare din Mangalia.
Sefa serviciului juridic al DGFP Dolj, Cristina Guranoiu, a precizat ca exista doua modalitati prin care fiscul poate initia aceste actiuni.
Pe de alta parte, Cristina Stihi, directorul de comunicare al FP, arata ca actiunile vor putea fi valorificate dupa listarea Fondului Proprietatea la Bursa. ... In plus, Cristina Stihi ne-a declarat ca pana acum 111 persoane au primit certificat de actionar la Fondul Proprietatea.
Produsele de pensii private facultative vor putea fi folosite de angajatori ca mijloace de fidelizare a angajatilor, intrucat sistemul ofera avantaje atat pentru patroni, cat si pentru salariati, a declarat recent directorul de pensii al Omniasig, Cristina Nitescu, preluata de Bank News, care citeaza NewsIn.
"In acest moment se lucreaza la un parteneriat cu bancile comerciale", a declarat Cristina Capraru, consilier in cadrul Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Dolj.
Mergem pe nisipuri sa cultivam, sa vedem daca tine, ca daca tot sunt agronomi, nu stau în Craiova“, a spus Silviu Dumitru.Cristina BÎTUExproprieri pe DN 66Proprietarii de terenuri situate în zonele unde va fi reabilitat Drumul National 66, Simeria - Petrosani, vor fi expropriati de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN).
Cereti cifrele de audienta", a afirmat Cristina Oprea, director de publicitate la Gazeta de Sud. ... Cristina Oprea a amintit si faptul ca 57% din consumatori sunt loiali companiilor implicate social.
Au fost situatii când ne-au fost respinse actiuni în instanta, pentru ca nu ne adresam în termenul legal, dar termenul legal nu îl stiam", a precizat Cristina Guranoiu, sefa Compartimentului Juridic, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
"La 270 de firme s-au înscris Finantele la masa credala de la începutul anului 2008, pentru suma de 78,5 milioane de lei", a confirmat si Cristina Guranoiu, sefa juristilor din DGFP Dolj.
Sefa juristilor din DGFP Dolj, Cristina Guranoiu, a declarat ca, in tot judetul, de la inceputul anului si pana in prezent, "s-au inregistrat noua intentii de intrare in reorganizare, dintre care patru sunt la contribuabili mijlocii si cinci la contribuabilii mici".
000 de mii de lei, suma ce reprezinta o depasire fata de veniturile planificate anterior pentru a fi realizate in perioada mentionata, a declarat pentru "Replica" Cristina Calintaru, directorul economic al ANR.
google-analytics.com