Cautare

1626 de rezultate pentru "iuliana tudor" (3.60 secunde)
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului: ... Cristian Popescu si Cristian Tudor Popescu au debutat in acelasi an, 1988, la aceeasi editura, Cartea Romaneasca.
Tudor. ... PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu.
Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale. ... Tudor a precizat ca PRM va colabora cu PSD pentru suspendarea din functie si "anchetarea penala" a lui Traian Basescu.
Liderul Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras Ordinul Steaua Romaniei.
Atitudinea ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, este degradanta, a spus, ieri, presedintele Traian Basescu despre modul in care a primit ministrul decizia DNA de a cere avizul Presedintiei pentru inceperea urmarii penale in cazul sau.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Asa cum anunta cotidianul nostru in premiera, unul dintre primarii din judetul Constanta care agreeaza ideea de a pleca de la partidul din partea caruia a candidat la alegerile locale este Tudor Nadrag.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat aplicarea decretului prin care presedintele Traian Basescu a retras in data de 24 mai 2007 liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ordinul "Steaua Romaniei" in grad de cavaler, distinctie ce ii fusese acordata lui CV Tudor de fostul presedinte Ion Iliescu.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, solicitarea adresata instantei de devansare pentru luna octombrie a termenului in procesul in care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
Iovici a facut cerere oficiala de anulare a excluderii sale din PRM, survenita in luna mai, iar faptul ca Vadim Tudor publica documentul respectiv la loc de cinste, pe prima pagina din ziarul "Tricolorul" de ieri, arata clara directia catre care se indreapta lucrurile: ... Corneliu Vadim Tudor:
Vadim Tudor, un clovn; ... Potrivit Hotnews, oficialii americani scriu despre presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ca "tinerii ultraconservatori il considera un clovn".
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
google-analytics.com