Cautare

1626 de rezultate pentru "iuliana tudor" (4.23 secunde)
Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul incontinentei urinare la persoanele in varsta. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru greata in timpul sarcinii. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul otitelor. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Dr. Iuliana Avadanei va recomanda cateva remedii homeopate in cazul sentimentului de panica. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul lipomului. ... Iuliana Avadanei, medic specialist in acupunctura si homeopatie.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) va recomanda cateva gemoterapice in cazul eczemei scalpului. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva gemoterapice in cazul bulimiei. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
revistafelicia.ro/Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil Este convinsa ca sufletul este mai important decat trupul. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... In acea zi, dincolo de informatiile medicale, am primit de la Iuliana Avadanei adevarate lectii spirituale.
Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.
Expert in tehnicile medicale complementare si alternative, medicul generalist Iuliana Avadanei este convins ca sufletul este mai important decat trupul, pentru ca cel aflat in armonie cu sine si cu Universul poate trai fericit si cu un trup imperfect.
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, informeaza: ... Dr.Iuliana Avadanei
Centrul Medical Medireflex a fost infiintat de doctorul Iuliana Avadanei, dupa cum spune chiar aceasta, "din dorinta de a trata omul ca un tot, ca un intreg". ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
20, sector 3, Bucuresti, doctorul Iuliana Avadanei foloseste o multitudine de terapii naturale si alternative, de la acupunctura si medicina ayurvedica la homeopatie si apifitoterapie, pe care le aplica inclusiv in combaterea unor afectiuni grave, precum cancer de san, genital, de colon si de pancreas. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, le recomanda medicilor care au grija de campionul Michael Schumacher sa apeleze la remedii homeopate pentru a-l scoate pe acesta din coma. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, ne recomanda ca atunci cand depistam probleme inflamatorii in cazul testului Papanicolau pe care l-am efectuat, sa apelam la urmatorul tratament: ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda tratamente pentru tratarea monturilor. ... Iuliana Avadanei. Tratamente pentru dureri de picioare si inflamatii:
Dr. Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, recomanda cateva tratamente esentiale in tratarea acneei. ... Iuliana Avadanei.
Dr. Iuliana Avadanei, medic specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul sughitului. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva tratamente homeopate in cazul tulburarilor la menstre. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (detalii pe site-ul www.medireflex.ro).
google-analytics.com