Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (2.91 secunde)
Cu alte cuvinte, de la tancuri de racire pentru lapte, statii de epurare sau linii de uscat, congelat, ambalat legume si fructe, pana la sisteme complexe de industrializare a laptelui sau fabrici de bere, mari ori mici, totul este posibil.
Canicula goleste rafturile magazinelor nu doar de apa minerala si bauturi racoritoare, ci si de bere. Vanzarile la acest tip de produs au inregistrat in primele sase luni un avans de 30%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in care s-a podus 7,29 milioane de hectolitri.
Pentru a atrage cat mai multi microbisti exista terase care la un gol al nationalei noastre ofera pe loc din partea casei o bere.
In cazul berii, valoarea vanzarilor s-a ridicat la 731 de milioane de euro, in conditiile in care Romania se afla intre primele 10 tari din Europa la consumul de bere, cu 93 de litri pe cap de locuitor, anual.
000 de baxuri de bere (6 PET-uri de 2 litri). Pentru a te numara printre fericitii castigatori ai acestor premii trebuie sa identifici sub capace cuvantul "gratar" sau "bax de bere".
Aici, a cerut "o bere, da’ sa fie rece!". ... Se pare ca "o bere, da’ sa fie rece" era parola secreta a Clubului Mogulului Roman.
"vata minerala, cutii de bere, produse de patiserie, radiatoare de otel, articole din ceramica pentru uz sanitar, sarma de cupru pentru bobinaj, tesaturi, piese auto, tevi si accesorii pentru tevi din PVC si altele.
Comandam cafea, bere, ceai, limonada. ... Cafea, bere, ceai, limonada. Unii sunt iPhone, altii sunt Samsung. Eu sunt Nokia vechi, ne-smart, ne-touch-screen, doar niste taste uzate.
Cei peste 80 de invitati, alaturi de vedetele Claudia Pavel, Anca Serea, Cristina Cioran, Crina Matei, Marina Almasan, Ilinca Obadescu, designerul Dorin Negrau si fashion bloggerii Carmen Negoita si Maria Andrei au fost intampinati cu bere Redd's Cranberry Crush, singura bere pentru femei cu gust de merisor, cu cafea Stretto, apa pura Aqua Carpatica, sucuri Fresh Corner si deliciile de la Alka.
Exista peste 400 de varietati de bere. ... Exista cateva feluri de bere care maresc libidoul, in special cele care contin extract de stridii.
O bere rece, o inghetata . ... O bere rece, evident este placuta in zilele caniculare. Dar si in acest caz nu trebuie sa abuzam, deoarece alcoolul, in zilele toride, diminueaza capacitatea de lupta contra caldurii si favorizeaza deshidratarea.
Aceleasi cantece de leganat halba de bere. ... O victorie pe care o savurez acum cu Radu la o bere nefiltrata.
Cu sticla de bere intr-o mana si cu geaca in cealalta Marian Leustean se considera un mare norocos. ... - Cand am observat ca focul ajunge la tavan, cu mana dreapta mi-am luat geaca si cu stanga, sticla de bere aproape plina.
Serbarile campenesti, chioscurile cu bere si spectacolele nu lipseau, dar sindicatele fusesera interzise. ... In 2003, pentru prima oara inistoria postdecembrista, o confederatie sindicala (Blocul National Sindical) a incercat organizarea unei adunari populare, cu mici, bere si muzica, pentru a serba acesta zi.
cu Baileys-3,5 euro -bere 2-3 euro -suc - 1,5 euro -inghetata:
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
A fost omul, printre altele, mare director mare pe la fabrica de bere. Tot cartierul meu avea bere, sub pret, de la fabrica in cauza!
sticle sparte (deci cioburi), capace de la sticlele de bere, scoici sparte, alge si o apa care semana a namol verde. ... Bucati de sticla (d-alea de taie turistii in talpa piciorului), capace de la sticlele de bere, mucuri de tigara, alge...
Intr-o competitie in care vechimea conteaza in egala masura pentru toata lumea, atit la bere sau vinuri, cit si la confectii sau incaltaminte, e normal ca fiecare sa incerce sa avanseze cit mai mult in trecut, daca-mi permiteti exprimarea.
Un camion incarcat cu bere s-a rasturnat la intrarea in Constanta. Sute de sticle au ajuns pe sosea dupa ce intr-o curba camionul a intrat in balans, iar toata marfa depozitata in camion s-a rasturnat.
google-analytics.com