Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (2.77 secunde)
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
"Printre conditiile minimale pe care aceste depozite trebuie sa le indeplineasca pentru a fi autorizate se numara existenta de pardoseli solide, din materiale rezistente, usor de curatat si dezinfectat, si de pereti cu suprafete fara igrasie sau infiltratii si acoperis fara infiltratii", a declarat Iulian Vatau, consilier in cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
In primul semestru al acestui an am obtinut o performanta deosebita, respectiv un profit cu 25% mai mare decit cel programat, am realizat o structura a programului de investitii si am derulat si finalizat o serie de proiecte care au condus la imbunatatirea serviciilor noastre", a declarat directorul Electrica Galati, Iulian Arama.
Anuntul a fost facut ieri de catre presedintele Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Administratia a promis ca va plati salariile intr-un timp foarte scurt si se vor rezolva problemele ridicate de noi”, ne-a declarat Iulian Necula.
Electrica Galati a inregistrat anul trecut un profit net de 28.756 de mii de lei, mai mult cu 24% decit cel estimat, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Printre participantii de marca ai evenimentului amintim aici pe Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Alexandru Balan, vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania si avocatul Irina Litcanu.
Ivan Iulian sustine ca majoritatea fabricilor chinezesti folosesc in proportie de 60% materiale reciclabile si doar 40% alte tipuri de materiale. ... Suma care le-o oferim acestora este mai mult simbolica, de 500 de lei pe kilogramul de hartie si 1.000 de lei pentru plastic", ne-a declarat Ivan Iulian.
Potrivit informatiilor furnizate de directorul Departamentului Turism din cadrul societatii Coral SRL, Iulian Ichim, in toate week-end-urile din perioada iunie-septembrie locurile din pensiunea Mila 35 din Delta Dunarii au fost ocupate in special de firme care isi aduc angajatii aici pentru team-building-uri.
Potrivit explicatiilor date de Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, acest rezultat a fost obtinut in urma grevei, dar si a faptului ca muncitorii nu beneficiaza de conditii bune de munca.
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga. Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie?
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... Il cunoaste, se aseaza la el in brate si are mai multa cultura decat multi altii, care nu se uita la asa ceva, ne-a spus anticarul Iulian Preda.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. ... Avem ce se poate lucra vertical la razboi, ne-a spus Iulian Sirbu.
sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. ... - Fiul meu, Iulian Ochescu, are grija de propriul sau destin, are 17 ani si are gusturile lui proprii, este consecvent cu muzica clasica.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au precizat dupa moartea elevului ca cel care l-a lovit, Iulian G., de 14 ani, este cercetat pentru comiterea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
- Seara cand vin eu acasa beau o bere.
Bucharest Craft Beer Festival readuce productia de bere la nivel de arta, in fața publicului, oferindu-i ocazia perfecta pentru a se delecta cu rare bauturi artizanale.
De 1 Mai, social-democratii din Brasov au impartit mici si bere, in timp ce liberalii din Suceava au plantat peste o suta de pomi in parcul de langa Cetatea de Scaun.
Fabrica de bere are statie de epurare si a investit mult in modernizarea ei, iar in prezent nu mai pune probleme majore in pastrarea parametrilor acceptati de normalitate a apelor uzate. Inainte, Fabica de bere trimitea in canalizare foarte multe suspensii care o incarcau.
google-analytics.com