Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (3.83 secunde)
A iesit un fel de promenada, unde sint de toate nu numai mici si bere, nu mai e inghesuiala din anii trecuti, fara discutie e mai interesant. ... Care festival ar fi bine sa nu mai fie legat de bere.
Carmen si Iulian Bere au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Incubatorul de afaceri ia fiinta, dupa cum ne-a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, prin asocierea autoritatilor locale, a societatilor comerciale si a agentiilor de dezvoltare regionala. ... Dar din nefericire, la nivelul judetului nostru nu exista nici un proiect viabil", a declarat Iulian Groposila.
Iulian S. ... „Cea mai mare tâmpenie este sa ai revizia facuta în Germania, deci în Uniunea Europeana, iar aici sa fii obligat sa faci revizia din nou“, a spus Iulian S.Dar cum aduci masina în tara?
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent din cadrul Commet SA, a declarat ca timp de doua ore reprezentantii muncitorilor au discutat pe tema majorarii salariale cu conducerea societatii, insa aceasta nu au vrut sa accepte cererea sindicalistilor. ... Din acest motiv vom continua greva", a declarat Iulian Necula.
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, a declarat ca a solicitat conducerii Commet Tecuci demararea negocierilor pentru prevederile din Contractul Colectiv de Munca ce va intra in vigoare incepand cu ianuarie 2009.
Pe o piata de profil concurentiala, productia de bere Golden de la Craiova ramâne o necunoscuta publicului larg, la solicitarea producatorului actual. Fabrica de bere are o istorie lunga în Banie. ... În prezent, la Craiova se produc si îmbutelieaza, pe lânga Golden, mai multe marci de bere.
Patronatul Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania (PSIPBR) vrea sa obtina compensarea pierderilor datorate accizei platite suplimentar de societatile cu capacitate pana la 200 de mii de hectolitri pe an.
Conducerea Bergenbier a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va inceta activitatea la fabrica de bere din Blaj ca urmare a scaderii cererii pe piata de profil. Prima fabrica de bere construita in Romania dupa Revolutie, va fi inchisa definitiv.
O investitie de peste 200.000 Euro, peste 16.000 litri de bere vanduti si 50.000 de participanti reprezinta, pe scurt, prima etapa a Bier Zone Fest care s-a desfasurat timp de unsprezece zile (27 aprilie - 9 mai) in Parcul Tineretului din Bucuresti.
Dana Savuica a creat un moment special cu sprijinul partenerilor evenimentului, oferindu-i cadou cea mai buna sampanie Moet & Chandon, produse de hairstyling American Crew, o bratara de piele cu semnul sau zodiacal de la Christina Diamonds, pantofi Hispanitas, cafea Bristot si bere Peroni.
Barbatul a scris pe Facebook cum a scapat de moarte, dupa ce s-a hotarat sa mai stea la o bere intr-un alt bar. ... "Am scapat pentru ca Mihai Vasilescu a vrut sa mai bem o bere in Fabrica, acele 10 minute ne-au salvat.
Clatite cu bere, dupa reteta bunicii! ... Aluatul de clatite cu bere este foarte pufos si garanteaza reusita pentru aceasta reteta.
Romanii beau mai multa bere, arata o statistica, iar consumul de bauturi alcoolice a crescut cu 5% fata de anul trecut.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Avem si casete din lemn pictate de sora mea, Gabriela Vlad", ne-a spus Carmen Bere.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
google-analytics.com