Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (3.17 secunde)
Pe cat de multe femei se plang ca s-au ingrasat, tot atatia barbati urla sus si tare ca nu stiu ce sa mai faca sa scape de faimoasa "burta de bere".
Iulian Arama: "Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil" Atributii Consilierul Iulian Arama activeaza ca membru in cea mai mare comisie din cadrul Consiliului Judetului, cea de buget - finante.
Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta? ... Ce a facut senatorul PD-L Iulian Urban? ... Este exact ceea ce a facut, pe blogul sau, Iulian Urban.
Iulian si Carmen Bere au descoperit gustul targurilor de cristale si bijuterii de cristale relativ recent si acum ii puteti intalni constant la Muzeul National de Geologie, in fiecare luna.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si bratarile simple, cu preturi intre 35 - 130 RON (din smarald), 60 RON (din turmalina) si 35 RON (din granat) au mers foarte bine", ne-a spus Iulian Bere.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza : ... Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Asa l-a cunoscut pe Iulian, unul dintre romanii bolnavi de TBC, care nu duce la capat schema de tratament pentru ca vrea sa-si ajute familia. Iulian se intoarce la munca spre a-si proteja fiica si sotia de saracie. ... Iulian a fost diagnosticat cu TB-MRD.
Apoi a adus in fata reprezentantilor TSD un gratar plin cu mici, o naveta cu sticle de bere si o pancarta de dimen-siuni reduse pe care era scris "Bere pentru MICIiiiii PSD-isti".
Consumul de bere din Romania a scazut cu aproximativ 11 la suta in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2009, intregul sector al berii inregistrand acum un volum de opt milioane de hectolitri, informeaza Asociatia "Berarii Romaniei".
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
filmari m-am simtit ca o printesa in Tara Minunilor!” https://www.youtube.com/watch?v=XyFAn1j1msw Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume canta Bere Gratis - una dintre cele mai iubite trupe din Romania - si Paula Seling - una dintre cele mai mari voci din Romania.
Persoanele care prefera vinul in locul berii au diete mult mai sanatoase decat persoanele care consuma frecvent bere, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii danezi, prezentat de Reuters.
Femeile care stiu ca au o predispozitie genetica la psoriazis ar trebui sa lase deoparte halba de bere, pentru ca un studiu recent a aratat ca un consum regulat de bere creste riscul aparitiei acestei boli cu 70%.
In cadrul Italian Wine and Food Day 2016 organizat la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, a participat cu un stand cu produse si Karma bere artizanala italiana.
google-analytics.com