Cautare

57629 de rezultate pentru "isj buzau posturi propuse pentru restrangere" (6.06 secunde)
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Pentru Rafo si Carom, a mai declarat Stefan Vuza “Ziarului de Bacau“, “avem deja o orientare clara in privinta investitiilor necesare“.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Comisia Europeana i-a dat cartonas galben ministerului condus de Udrea Comisia Europeana a sistat platile pentru Axa 2 a Programului Operational Regional (POR), imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, datorita deficientelor constatate, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa verifice toate contractele de lucrari incheiate cu beneficiarii Axei 2.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
In 2010, in ceea ce priveste Programul de constructie de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, din 6.500 de unitati locative in lucru, 1.600 au fost finalizate anul trecut.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
Prin urmare, aproximativ 17 clase din viitorul an scolar vor fi desfiintate, asa cum am aflat de la serviciul informatizare al ISJ.
Pentru a evita colapsul economic, am avut nevoie de masuri dure, dar corecte, de restrangere a cheltuielilor si de limitare a deficitelor bugetare.
Emil Boc crede ca in Romania efectele crizei sunt accentuate si de faptul ca, in vremuri mai bune pe care le-am avut, cu crestere economica de 7-8%, nu am pus bani deoparte pentru vremuri mai dificile.
- PSD a castigat fara echivoc si fara dubiu aceste alegeri, romanii nu au votat nici pentru PDL nici pentru PNL. ... - O sa va prezinta un calendar de guvernare pentru anul urmator.
Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
E adevarat ca multi care stiu tac, cum au facut totdeauna, iar cei ce nu stiu amplifica vinovatii si apeleaza la dosare, pe care si le-au procurat sau cumparat cu inteligenta si bani multi, pentru a le folosi in ascensiunea lor politica, care a devenit obsesia si preocuparea fundamentala a celor care nu sunt capabili de a face ceva mai bun.
De mai mult timp, Executivul se afla in discutii aprinse cu reprezentantii din Romania ai grupului siderurgic LNM, proprietarul Ispat Sidex, pentru a-i convinge sa accepte o restrangere a perioadei de primire a ajutoarelor de stat si astfel o modificare a contractului de privatizare.
Eu cred ca ar fi o mare greseala si o pierdere pentru Romania, daca coroborezi aceasta tendinta cu clara dorinta de restrangere a drepturilor fundamentale ale omului, de exemplu ascultarea telefoanelor fara autorizatie judecatoreasca, ceea ce este foarte grav, modificarea codului de procedura penala si a codului penal", a declarat Frunda, care a reclamat in acest context faptul ca peste 800 de amendamente discutate in Camera Deputatilor nu au fost discutate in Senat si nu au fost prezentate de Ministerul Justitiei in Senat.
Surse apropiate negocierilor au declarat, citate de Mediafax, ca autoritatile romane doresc un nivel al deficitului bugetar de 0,7-1% din PIB, in timp ce FMI insista pentru limitarea acestuia la 0,4-0,5%.
google-analytics.com