Cautare

3808 de rezultate pentru "irinel popescu" (4.01 secunde)
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Are o varsta, ar trebui sa se retraga si sa-si creasca nepotii" - spune Popescu.
Scrisoarea din inchisoare a lui Gica Popescu Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare transmisa MEDIAFAX, ca multumeste pentru "gandurile bune", dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru "cel mai greu meci al vietii", iar pentru asta are nevoie de "mai putina patima si multa liniste".
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
Marea doamna a teatrului si filmului romanesc Rodica Popescu Bitanescu a prezentat, cu verva si umor, editia din acest an a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus. ... Popescu medic primar neurolog".
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
google-analytics.com