Cautare

3808 de rezultate pentru "irinel popescu" (2.72 secunde)
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a participat recent la Adunarea Generala a Actionarilor Alcatel Romania SA ca reprezentant al societatii Promotion Group International prin care mai detine doar 0,85% din capitalul social al subsidiarei din Romania a gigantului francez in domeniul comunicatiilor, anunta UrbaNNews.
Irinel Columbeanu lanseaza volumul ''Istoriile unui vehement. Ipocratia'', pe 15 decembrie. Este prima carte dintr-o trilogie despre viata sa. Povesteste si despre relatiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre sau mai putin celebre.
nu importa bacalaureatul, ci mult mai mult Irinel. ... Celebrul rondo al lui Mefisto, "Nu deschide poarta, draga/ Daca n-ai inel" a devenit "Deschizi usa la Rolls Royce/ Daca ai Irinel".
google-analytics.com