Cautare

3808 de rezultate pentru "irinel popescu" (3.32 secunde)
Monica Gabor l-a anuntat pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, ca primul lucru pe care-l va face de la sosirea sa in tara va fi acela de a petrece cat mai mult timp cu Irinuca.
Afectat de criza economica mondiala, chiar si Irinel Columbeanu a inceput sa dea afara din angajati.
"Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului 2011", a declarat Irinel Gheorghe, managing partner al Dufa, conform Ziarul Financiar.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
Ceilalti senatori, Irinel Popescu, Mihai Lupoi si Mario Ovidiu Oprea, au declaratii de avere depuse acum un an. Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Irinel Popescu, presedintele ASM, va marca acest moment aniversar si prof. ... Laurentiu Mircea Popescu. ... Irinel Popescu este presedintele Academiei de Stiinte Medicale.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Constantin Dascalu, presedintele PC Dolj, a precizat ca problema va fi discutata la nivel national, unde Doljul este reprezentat de senatorul Irinel Popescu. ... Pe 16 decembrie, la Consiliul National se va analiza aceasta problema, iar filiala il are ca reprezentant pe senatorul Irinel Popescu", a spus Constantin Dascalu.
Irinel Popescu, aceste performante au fost posibile, deoarece nu a lipsit niciunul dintre actorii importanti in domeniul transplantului. ... Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, coordonatorul Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.
Irinel Popescu, presedintele Academiei Romane de Stiinte Medicale, seful Centrului de chirugie generala si transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni. ... Irinel Popescu a mai precizat ca dispunem de o banca de tumori care permite derularea de cercetari importante in domeniul oncologiei.
Irinel Popescu, directorul Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni. ... Irinel Popescu. Rezultatele transplantului hepatic in privinta supravietuirii primitorului si a grefei au fost in continua ameliorare:
World Trade Center Bucuresti ofera o ambianta placuta si conditii excelente pentru desfasurarea lucrarilor unei reuniuni de asemenea anvergura. Prof. Dr. Irinel Popescu Presedinte Simpozion Presedinte ARCHBPTH
Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni, dr.
Irinel Popescu, principalele momente din existenta de opt decenii a acestei institutii. - Care a fost menirea ASM de-a lungul celor 80 de ani de la infiintare?
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. ... dr irinel Popescu.
google-analytics.com