Cautare

3806 de rezultate pentru "irinel popescu" (3.21 secunde)
Marele Popescu. ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Asadar, Popescu.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic din institut, presedinte al Academiei de stiinte Medicale. ... Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata. ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu: ... Irinel Popescu:
IRINEL POPESCU. Dr Irinel Popescu s-a nascut la Filiasi, a urmat Facultatea de Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1977cu media 9.98, a fost primul clasat la Concursul de internat in specialitati Chirurgicale al promotiei.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu, au efectuat studii comune, publicate in prestigioasa revista Nature Genetics.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO. ... Irinel Popescu, subliniaza importanta si, mai ales, evolutia interesanta a tratamentului personalizat, bazat pe profilul genetic al pacientului.
Irinel se iubeste inca din vara cu mandretea asta de fata! Omul de afaceri Irinel Columbeanu (56 de ani) pare sa aiba in continuare succes la "prospaturi", chiar daca milioanele lui de euro s-au dus, in ultimii ani, pe apa sambetei, din cauza afacerilor paguboase.
Ion Columbeanu, DECLARATIE BOMBA despre posibila casatorie a lui Irinel cu sosia Monicai: "Povestea a inceput in vara" Vestea ca Irinel Columbeanu s-ar fi logodit cu Alexandra, o tanara de 18 ani ce seamana perfect cu Monica, l-a luat prin susrprindere pe tatal afaceristului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat luni, la Craiova, ca din regiunea Oltenia PSD va propune in actuala structura guvernamentala cinci-sase secretari de stat, chirurgul Irinel Popescu fiind singura persoana nominalizata de catre liderul social-democrat.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013 (Autoare: ... Acest eveniment medical major, care reuneste peste 250 de personalitati ale lumii medicale din 35 de tari, a fost posibil gratie eforturilor remarcabile ale profesorului doctor Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, membru al consiliului stiintific al ANT, coordonatorul Centrului de chirurgie generala si transplant hepatic Fundeni. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu, in tara noastra, necesarul de transplant este mai mare, iar numarul de donatori potentiali poate creste.
Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Romtransplant. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu - "Agentiei Nationale de Transplant ca, printr-o perseverenta pe care as denumi-o "iesita din comun", a realizat acest salt in ceea ce priveste numarul de donatori cadavru". ... Irinel Popescu.
Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere.
Ziua News /Irinel Popescu:
Dancu despre candidatura lui Irinel: "O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, si prof. ... Irinel Popescu, seful Centrului de Boli Digestive si Transplant Hepatic, ICF a fost proiectat inca de la inceput, adica in urma cu 64 de ani, sa fie o unitate medicala de excelenta.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
candidatura lui Irinel Columbeanu face parte din categoria glume electorale Sociologul Alfred Bulai considera ca intentia lui Irinel Columbeanu de a candida independent la primaria Capitalei este doar o gluma electorala.
S-a aruncat de la fereastra dormitorului conjugal in timp ce sotul ei, avocatul Irinel Caius Iliescu, era intr-o alta camera a apartamentului situat la etajul 15 al unui bloc din Capitala.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu:
google-analytics.com