Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (4.05 secunde)
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Va fi primul /AMPRESS / Editorial de Lucian Avramescu Primul guvern care nu va fura in blanda, mioritica, indelung violata noastra Romanica, este guvernul Ciolos, validat acum cateva minute.
Lucian Avramescu) Sondajele de opinie, aproape toate, indica de la o luna la alta, de la o saptamana la alta si, acum, de la o zi de alta, o crestere a iubirii poporului roman pentru PSD.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat.
Astfel s-a pus in joc marele premiu, noul Opel Astra, adjudecat de constanteanul Lucian Dobrescu, acesta declarand: ... Lucian Dobrescu, in varsta de 24 de ani, fara permis de conducere, ne-a asigurat, in acelasi timp, ca "acum o sa fac scoala de soferi".
La actiunea "Oradea, un oras mai curat fara pet-uri", unde au participat elevii de la Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul Pedagogic Iosif Vulcan, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, respectiv 100 de angajati SELGROS, s-a strans in total 1 tona de pet-uri din parcurile oradene.
Stilul dinamic de viata impune program special Lucian Sopeanu, directorul DRP Craiova, a testat, la randul sau, desfasurarea in bune conditii a serviciilor postale. ... clientul suna la usa, iar agentul de paza ii deschide si-l conduce la ghiseu", a declarat Lucian Sopeanu.
ßi Lucian Anghel, director executiv al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), spune ca, "in conditiile in care va exista un excedent de valuta, ne putem astepta la o tendinta de usoara apreciere a monedei nationale in raport cu euro".
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
Ioan Lucian, presedintele FPB, s-a aratat dezamagit de slaba prezenta, concluzionand ca asta arata faptul ca ori turismul bihorean merge struna, ori cei implicati in aceasta industrie nu sunt interesati.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Venus (AISTV) a deplans, in cadrul unei intalniri cu presa, starea dezastruoasa a litoralului sudic - dupa cum s-a exprimat presedintele Asociatiei, Lucian Iftimie.
Premiera pe tara De o parere asemanatoare a fost si Ioan Lucian, presedinte al FPB: ... "Este vorba de un proiect social, construirea unei fundatii de ajutorare a persoanelor care au probleme sociale, dar mai multe vom discuta dupa ce il vom definitiva", a declarat Ioan Lucian.
Oricum, cresterea tarifului la 2,1 lei pe kilometru, pe care o programaseram pentru octombrie, n-a mai avut loc", a declarat Lucian Marin, direcorul executiv al Meridian Taxi.El spune ca firma pe care o conduce a inregistrat, la randul ei, o scadere cu 10% a numarului de comenzi in ultimele luni.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
La polul opus al previziunilor se afla dealerul Romexterra Lucian Oita, care apreciaza ca rata anuala a inflatiei va fi de 3,25% in decembrie 2009. ... Lucian Anghel, economistul sef al BCR, se asteapta la o rata a inflatiei cuprinsa intre 5% si 6% in decembrie 2009.
"Este de dorit ca BNR sa isi faca mult mai clar cunoscute intentiile" Pe de alta parte, economistul-sef al BCR, Lucian Anghel, nu preconizeaza nici o modificare a dobanzii-cheie si nici a rezervelor minime obligatorii in sedinta de miercuri.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Directorul de santier Lucian Albinescu a declarat la randul sau ca intregul proiect se intinde pe o lungime de 12 kilometri, practic incepe din strada Popovat si se termina in Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
La intalnire au mai participat Gheorghe Gherghina si Bogdan Dragoi, secretari de stat in Ministerul Finantelor si Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR. ... "Erau alte vremuri", a raspuns Lucian Croitoru.
google-analytics.com