Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (3.02 secunde)
Comisia de etica a Universitatii Babes-Bolyai a concluzionat dupa a doua analiza ca teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este "profund viciata" de plagiat si de "citare defectuoasa si incorecta". ... Lucian Bode a reactionat intr-o postare pe Facebook si spune ca va actiona in instanta.
Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: Discutia a pornit de la cateva seminarii, in general semestriale ale Asociatiei Politiilor Rutiere Europene, care s-au desfasurat la Bucuresti.
Lucian Dinita: ... Lucian Dinita: Sigur, sunt niste propuneri, urmand ca, dupa analizare, Camera Deputatilor sa le admita sau sa le respinga.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Insa, cea mai "terorizanta" preocupare a lui Bogdan Olteanu a fost aceea de a nu scoate limba sau de a face cine stie ce alt gest nepotrivit in timp ce "o suta de fotografi pozau in continuu, la foc automat parca", spune Bogdan Olteanu.
Tripp a fost unul dintre cei doi fotografi principali pe care Kinsey i-a folosit pentru partea filmata a cercetarii sale.
psihologi, psihanalisti, profesori, astrologi, numerologi, vindecatori, preoti, fotografi, arheologi, cercetatori in domeniul stiintelor oculte. Numarul casei 8 Aspecte pozitive: Daca esti o persoana sigura pe sine, indrazneata, luptatoare, hotarata sa reuseasca in viata, ai nevoie de o locuinta cu o vibratie la fel de puternica.
Desfasurarea evenimentului este asigurata de o echipa formata din 150 de persoane cuprinzand tehnicieni, hamali, soferi, responsabili logistici, fotografi, etc.
Posibil sa nu mai fi avut bani si pentru fotografii profesioniste (nu va imaginati ca-s gratis sau ca nu erau fotografi profesionisti la eveniment) deci, in consecinta, i-a facut cineva din echipa niste poze cu mobilul, exact cum faci la un concert unde nu ti se da voie sa intri cu DSLR-ul la tine.
Digitalul e viitorul Asa cum am precizat mai sus, clientii laboratorului foto sunt atat fotografi amatori, cat si profesionisti. In ceea ce priveste aparatura pe care o folosesc ei pentru a imortaliza momentele importante, aceasta este, la randul sau, extrem de variata.
De la fotografi amatori si pana la companii de printat profesioniste, Canon permite fiecarui client sa-si implineasca pasiunea pentru imagine.
Moda, top modele, fotografi si poze mai sexy ca niciodata! SUPER galerie foto cu cele mai dorite femei din lume!
BenQ SW320, monitor profesional pentru fotografi BenQ sunt renumiti pentru monitoarele profesionale, fie de gaming sau de productivitate. Recent au prezentat modelul SW320, un monitor de 31.5 inch cu rezolutie 4K si panou IPS de 10 biti cu spectru de culoare Adobe RGB.
Nu numai muzicieni, dar si pictori, fotografi, graficieni, cineasti si scriitori. O alta premiera pentru Romania este aceea ca DVD-ul care onsoteste albumul "Lumina" vine cu o versiune SURROUND 5.1.
Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie "I.L.
Pictori, graficieni si fotografi celebri si-au aplecat talentul asupra acestor mici produse, unele realizate manual, altele in serie, care la inceputul secolului al 19-lea devenau una dintre cele mai folosite si mai elegante cai de a intampina Sarbatorile cu urari din cele mai deosebite.
Timp de 40 de weekenduri ale lui 2015, grupuri de muzicieni, de dansatori, prozatori, circari, pictori, fotografi ori specialisti in pantomima vor defila prin cusete si compartimente.
De atunci am inceput usor, usor sa citesc, sa urmaresc fotografi precum Sorin Onisor, Mihai Balanescu, Eduard Gutescu, Gina Buliga, Alexandru George.
Sfaturi pentru noii fotografi amatori? - Consider ca si eu sunt amator. Mai am multe, foarte multe de invatat, de descoperit.
Expozitia va deveni, asa cum spera acestia, o traditie pentru pasionatii de natura si reuneste peste 60 de lucrari din portofoliul mai multor fotografi pasionati de natura.
google-analytics.com