Cautare

645 de rezultate pentru "ionut" (3.08 secunde)
Ionut Vulpescu: ... Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Ionut Vulpescu: ... FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Reprezentanul nostru este Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales in urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al brand-ului San Remo Music Awards.
Ionut Benea) Doi tineri din Iasi au fost condamnati, iar o adolescenta de 18 ani a fost pusa sub supraveghearea Serviciului de Probatiune, dupa ce au amenintat o studenta la Filosofie, in varsta de 19 ani, ca o vor face de rusine publicand poze sexy cu ea.
Ionut Vulpescu, ministrul Culturii:
Adrian Nastase lasa sa se inteleaga ca s-a urmarit eliminarea judecatoarei Aida Popa de la conducerea completului si inlocuirea ei judecatorul Ionut Matei, cel care il condamnase in dosarul "Trofeul Calitatii".
Ollie Rehn si-a exprimat aceasta opinie intr-o intrevedere avuta cu ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu. ... Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a explicat ca Guvernul este constient de importanta clauzei de salvgardare si ca "astfel de probleme sint discutate in aproape fiecare sedinta a Executivului ".
Si eu si Ionut am trait un moment de miracol cand am fost anuntati ca avem baiatul pe care ni l-am dorit atat de mult", a marturisit fericita Jojo la scurt timp dupa ce, in dimineata zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-a adus pe lume pe primul sau copil.
Tatal lui Ionut, baietelul ucis luni de maidanezi in zona parcului Tei, spunea ieri: ... Familia micutului Ionut este distrusa si parintii copilului nu s-au dezlipit ieri de langa sicriul ingerasului lor de la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Poate si domnul ministru Ionut. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu. Si daca ii spun numai Ionut, nu este domn, ca sa inteleg bine ?
Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Tariceanu, Ionut Popescu, a lansat pe blog un scenariu bomba in legatura cu viitorul politic al lui Traian Basescu. Conform ipotezei difuzate de Ionut Popescu, presedintele Traian Basescu ar putea ocupa, dupa incheierea mandatului la Cotroceni, functia de premier.
Printre principalele subiecte care vor fi dezbatute de reprezentatii Guvernului cu oficialii Fondului Monetar International (FMI) sint scaderea inflatiei, realizarea unui deficit bugetar si cvasifiscal redus, a declarat, ieri, Ministrul Finantelor Publice Ionut Popescu. ... De asemenea vom discuta si despre reducerea deficitului cvasifiscal ", a afirmat Ionut Popescu.
Ionut Popescu: “Ruperea acordului cu FMI nu trebuie sa fie o bucurie” Senatorul liberal Ionut Popescu, fost ministru al Finantelor, a afirmat ieri ca, desi ruperea acordului cu Fondul Monetar International (FMI) era previzibila, acest fapt nu trebuie sa reprezinte un motiv de fericire pentru Romania.
Ionut Budisteanu este un alt reprezentant de seama al tinerei generatii de inventatori.
Ionut Vulpescu:
Juriul s-a confruntat cu o situatie speciala, avand doi artisti cu acelasi punctaj â€" trupa Ava si Ionut Ungureanu. ... Ionut Ungureanu este solistul trupei Provincialii, avand o experienta scenica de peste 16 ani.
Demiterea lui Ionut Popescu din functia de ministru al Finantelor nu a fost bine primita nici macar de catre eventualii dusmani ai fostului demnitar.
Partidul Verde au sarbatorit joi atat ziua de nastere a lui Ionut Dolanescu, dar si inscrierea sa in acest partid. ... Apoi a inceput petrecerea, la care Ionut a fost vioara intai, tinand un adevarat recital. "Ionut canta muzica populara, dar e citit si cultivat in strainatate.
Ionut Popescu, consilier pe probleme economice al marelui Boc pe vremea cand se faceau jocurile la Fondul Proprietatea, e mare jucator la Bursa. Intr-un moment fast al carierei sale de ziarist deontolog Puterii orange, Ionut s-a ajuns ministru de Finante.
google-analytics.com