Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (4.36 secunde)
Ionescu, stralucit specialist intr-ale politicii internationale; ... Ionescu?! Ca e in pragul dezagregarii teritoriale, din nefericire! • Americanii au dat numai din goarna - ca bani prin Ukraina n-au bagat!
Aurel Tamas, Mariana-Ionescu Capitanescu, Haiducii, Ion din Romania Duminica, 25 decembrie: ... Take Ionescu, in format City, si acopera o suprafata totala de 374 m2, din care sala de vanzari ocupa 232 m2.
Laurentiu Georgescu, Atanasiu Jeni - Romana, Marinache, Meghea - matematica, Gaman la Germana, Moscu la chimie, Barlan la fizica, Pronovici,Rusu si ambii Truica - la Rusa, Vlad la biologie, Florea la geografie, Al.Z.Ionescu la matematica, Monica Ionescu la istorie, Stoian la astronomie.
In alta ordine de idei, m-as referi la cazul Andrei Ionescu, caz mediatizat intens in ultimele saptamani. ... Au mai fost la Universitatea Craiova jucatori tineri si talentati, cum este Andrei Ionescu acum, dar care apoi s-au cam pierdut...
Andi Vasluianu si Diana Roman sunt actorii care au reusit sa transforme acest videoclip intr-un adevarat film cu un final fericit, potrivit unei povesti romantice. Vali Ionescu, cunoscut prietenilor sub numele de Prunus, basistul formatiei Voltaj, ne-a acordat un interviu in exclusivitate.
Ionescu Sisesti, sector 1. ... Ionescu Sisesti pe sub Podul Straulesti si, la aprox. 100 m, a sarit de pe mal in albia Lacului Straulesti incercand sa fuga prin apa.
Constantin Ionescu, directorul Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), a anuntat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca si astazi, in judetul Gorj, au fost inregistrate replici ale cutremurului cu magnitudinea de 5,7 de ieri, 14 februarie 2023.
Ulterior, dupa alegerile din 1992, steaua lui Radu Cimpeanu a apus si PNL sub conducerea lui Mircea Ionescu Quintus a inceput tatonarile pentru fuziunea cu restul formatiunilor liberale.
Fostul presedinte Quintus, singurul prezent La manifestarea “Senatul Romaniei, 140 de ani de la constituire“ au participat in schimb mai multi senatori, printre care si liberalul Mircea Ionescu-Quintus, care a fost presedinte al acestei Camere in perioada 1998-2000.
Cel mai chiulangiu a fost Dan Ionescu (PSD), cu 8,5 absente. In octombrie s-a accentuat chiulul, pe masura apropierii alegerilor parlamentare.
Mircea Ionescu Quintus a declarat ca, ori de cate ori ii va fi dor de Senat, se va plimba pe strazile din jurul institutiei si-si va aduce aminte de colegii sai.
in consecinta, in locul acestora au fost validati Marius Ionescu Malai din partea (PNL) si Ioan Pop din partea (PSD).
Functie de prefect ocupa si deputatul liberal Orest Onofrei, in judetul Suceava, si Silvian Ionescu, presedintele Organizatiei PD sector 3, in Municipiul Bucuresti.
Conducerea Partidului Democrat lucreaza la nominalizarea atat a unei persoane care sa ocupe functia de prefect al Capitalei, cat si a unui candidat la Primaria Bucurestiului. Functia de prefect a ramas vacanta in urma demisiei liderului democratilor bucuresteni, Silvian Ionescu.
Mioara Mantale ocupa postul ramas vacant prin demisia democratului Silvian Ionescu, la doar cateva zile de la numirea in functie.
Potrivit acestora, voturile pentru admiterea contestatiei au fost exprimate de Laurentiu Tanase, Corneliu Turianu, Constantin Buchet, Florin Chiritescu, Cazimir Ionescu si alti doi membri.
Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a precizat ca nu este impotriva fuziunii, dar a adaugat ca este mai bine ca discutarea acestei teme sa se faca incepand cu anul viitor.
Ca atare, cum Razvan Ionescu cred ca a facut vreo 30 de deplasari in patru ani in strainatate, era tot timpul plecat, am ramas singur sa fac toate minunile existente si neexistente in Comisia de aparare, de unul singur.
Mai mult, atat liberalii din generatia veche - Mircea Ionescu Quintus, de exemplu - cat si cei noi - Norica Nicolai, Ludovic Orban, Radu Rusanu, Bogdan Olteanu - au cerut vehement "clarificarea problemei anticipatelor” si l-au mandatat pe Tariceanu sa lamureasca chestiunea cu Basescu, eventual chiar sa-l convinga pe seful statului sa se abtina de la astfel de declaratii pe viitor.
Membrii supleanti sunt Octav Pintilie, economist, respectiv Marius Ionescu, profesor de matematica. Pana acum au fost numiti patru din cei cinci membri ai CA, doi din partea CL Dorohoi, iar doi de la Directia de Sanatate Publica.
google-analytics.com