Cautare

548 de rezultate pentru "ionescu" (3.49 secunde)
Noxele si fumul produse de groapa de gunoi au fost remarcate si de comisarul general al Garzii Centrale de Mediu, Silvian Ionescu, care a fost prezent la Galati.
Sumele anuntate de catre sefii Combinatului ca fiind cheltuite pentru realizarea proiectelor de mediu sint in realitate mult mai mici, in jurul a 52 de milioane de dolari, acest lucru fiind anuntat vineri, la Galati, de catre comisarul general al Garzii Centrale de Mediu, Silvian Ionescu.
Presedintele bursei de electricitate OPCOM, Victor Ionescu, a acuzat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE) de intarzierea pietei de energie din Romania cu 8-9 luni, anunta Mediafax.
Aceasta masura va mari costurile importatorilor, care vor putea astfel scumpi produsele aduse din tari ca Turcia si China, considera Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Importatorilor si Exportatorilor din Romania (ANEIR).
Grupurile de producatori care au beneficiat de sprijin financiar pentru functionare pana la 31 decembrie 2006 nu mai primesc subventii in acest an, a declarat pentru The Money Channel Cornelia Ionescu, consilier in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
Colegii de la Paris evalueaza situatia, si trebuie sa spunem ca ingrijorarea exista", a declarat directorul general al Coface Romania, Cristian Ionescu. ... Din cauza paraliziei politice, nu ne putem gandi insa la accesarea de fonduri europene", a spus Ionescu.
Preturile medicamentelor care urmeaza sa intre in vigoare din noiembrie pot fi astfel stabilite incat sa duca la o scadere cu 15%, a declarat Angi Ionescu, medicul-sef al Casei Nationale al Asigurari de Sanatate (CNAS).
Preturile medicamentelor care urmeaza sa intre in vigoare din noiembrie pot fi astfel stabilite incat sa duca la o scadere cu 15%, a declarat Angi Ionescu, medicul-sef al Casei Nationale al Asigurari de Sanatate (CNAS).
Directorul general al Ecosal, Ion Ionescu, afirma ca deseurile nu au ajuns la centrele de colectare dintr-un motiv intemeiat, masina cu obiecte electrocasnice fiind blocata in curtea unitatii.
Este cu totul altceva fata de oras“, a spus Ionel Ionescu, reprezentantul unei agentii imobiliare din Craiova.Utilitatile tripleaza pretulInvestitiile imobiliare care aduc cel mai mare profit se situeaza în zonele rurale, nu în marile orase.
Este cu totul altceva fata de oras“, a spus Ionel Ionescu, reprezentantul unei agentii imobiliare din Craiova.Utilitatile tripleaza pretulInvestitiile imobiliare care aduc cel mai mare profit se situeaza în zonele rurale, nu în marile orase.
De aceea, este mai avantajos sa dai banii respectivi lunar la banca si sa ai casa ta“, a spus Ionel Ionescu, agent imobiliar.
Preturile au sarit destul de mult în ultimele luni", a mentionat si Ionel Ionescu, managerul unei agentii imobiliare din Banie. ... La vara ar putea sa mai scada preturile cu 10 - 15%, dar în acea perioada sunt concedii de odihna si nu prea se tranzactioneaza apartamentele", a opinat Ionescu.
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, angajatii institutiei de credit cu un an sau doi vechime au salarii aproape duble fata de cei cu vechime mai mare, desi fac aceeasi munca.
Presedintele Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, a declarat, saptamana trecuta, ca angajatii BCR vor intra intr-o greva japoneza de trei zile, nemultumiti de programul de lucru, neplata orelor suplimentare, nerespectarea repausului saptamanal si inegalitatile salariale.
Initativa buna, rezultate care se lasa inca asteptate Directorul general al Ecosal, Ion Ionescu, ne-a declarat ca proiectul este unul bun, dar cantitatea de deseuri colectata separat in containere este mica, deoarece galatenii nu sunt obisnuiti cu acest sistem de sortare.
Asiguratorii din România ar trebui sa majoreze cu 40% tarifele la asigurarile auto obligatorii pentru 2009, având în vedere evolutia ratei daunelor, si sa introduca fransiza pentru asigurarile Casco, ca sa-i responsabilizeze pe soferi, a spus seful biroului de asigurari auto Generali, Radu Ionescu.
In a doua parte a lunii in curs membrii consortiului Pan European Oil Pipeline (PEOP) Constanta-Trieste se vor intalni, dupa sase luni de pauza, in vederea alegerii directorului general al companiei de proiect, a declarat directorul tehnic al Conpet, Gheorghe Ionescu.
Pana acum 25% din fondul alocat acestui program a fost angajat", a declarat, joi, Rodica Ionescu, consilier al presedintelui FNGCIMM, la Romania Construct Forum 2009. ... Prin acest instrument vrem sa sprijinim dezvoltatorii", a spus Ionescu.
Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune: ... Puteti citi in continuare dezvaluirile Simonei Ionescu.
google-analytics.com