Cautare

547 de rezultate pentru "ionescu" (2.73 secunde)
"Sa nu uitam ce scandal s-ar fi putut produce daca ar fi aparut dosarele lui Mircea Ionescu Quintus, Corneliu Coposu sau Paleologu", a explicat Iliescu, mentionand ca ce s-a intamplat in ultima vreme in viata publica este o dovada de "ura si incrancenare".
Unii au avut norocul de a se intersecta cu ziaristii acreditati la Parlament, carora ghid le-a fost secretarul Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, si astfel au aflat unde au fost tesute si decorate draperiile, din ce fel de cristal sunt construite candelabrele si din ce cariere au fost aduse blocurile de marmura.
Majoritatea candidatilor la Primaria Capitalei pot candida in alegerile din iunie, din punctul de vedere al CNSAS, care prin intermediul lui Cazimir Ionescu, membru al Colegiului, a prezentat joi adeverinte din care reiese ca acestia sunt necunoscuti in arhive.
Mi-am respectat promisiunea cativa ani, pana ce a inceput scandalul "Flota", cand aveam sa descopar ca, in 1987, comandantii lui Traian Basescu, in calitate de sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, erau Silvian Ionescu si Marin Antonescu.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad.
Potrivit edilului, inva­ta­to­rul Gabriel Pereteanu, care ar fi trebuit sa participe la un cerc pedagogic, a organizat vineri o "asa-zisa sedinta cu parintii", la care a fost invitat si candidatul PDL, Ion Ionescu.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
In fine, pentru rigoare, n-ar fi rau sa ne amintim ce s-a intamplat acum cativa ani, cand Silviu Ionescu, un diplomat roman aflat la Singapore, s-a aflat in aceeasi situatie. ... Ionescu refuzase orice test cu alcoolscopul.
“Tendinta este de crestere in ceea ce priveste creditele restante pentru ca bancile au crescut valoarea maxima a creditelor de consum“, a spus presedintele Asociatiei Colectorilor de Creante Comerciale, Cristian Ionescu, in cadrul unui seminar organizat de Finmedia.
Iar atuurile care au fost atribuite Romaniei sunt forta calificata de munca si cu costuri reduse, dimensiunea pietei interne, ameliorarea situatiei economice din perspectiva integrarii in UE, precum si nivelurile rezonabile de indatorare publica si externa, potrivit directorului general al Coface Intercredit Romania, Cristian Ionescu.
“Tot ce a facut BNR in ultimele luni pentru a ajuta exportatorii a dovedit ca este incapabila, de aceea credem ca este cazul sa lase locul altora sa rezolve aceste probleme“, precizeaza secretarul general al ANEIR, Mihai Ionescu.
Pentru mentinerea cursului de schimb cerut, exportatorii sunt decisi sa inceapa o batalie, chiar daca multi dintre acestia vor fi nevoiti sa-si inchida fabricile, a anuntat secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu (foto).
Exportatorii pierd bani in fiecare zi Numai in ultima luna, exportatorii au pierdut de pe urma aprecierii leului aproximativ 50 de milioane de euro, a declarat Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR).
Creditul in lei, foarte scump Mai mult decat atat, potrivit lui Cristian Ionescu, directorul general al Coface Intercredit Romania, din studiu mai reiese si ca in Romania creditul in moneda nationala „este de departe cel mai scump din regiune“.
Tendinta bursei este usor ascendenta", a declarat directorul de operatiuni al companiei de brokeraj CA IB Securities, Valerian Ionescu. ... Piata va continua sa urce, insa intr-un ritm mai lent", a mai spus Ionescu.
Secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca volumul exporturilor s-a redus anul trecut din punct de vedere cantitativ pentru circa 50% dintre marfurile romanesti.
"Doamna Iolanda Ionescu (sef Serviciu banca de date, masuratori topo - n.r.) ar trebui sa stie care sunt zonele verzi retrocedate sau recastigate in instanta de fostii proprietari.
La eveniment au participat reprezentantii institutiilor cu rol principal in gestionarea situatiilor de urgenta, printre acestea numarindu-se Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Directia Apelor, Prefectura, precum si reprezentanti ai municipalitatii, aici numarindu-se consilierul local Marian Popa, care s-a implicat in aducerea la Galati a reprezentantului PADCO/AECOM, Constantin Dudu Ionescu, cel care a condus lucrarile seminarului.
La eveniment au participat reprezentantii institutiilor cu rol principal in gestionarea situatiilor de urgenta, printre acestea numarindu-se Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Directia Apelor, Prefectura, precum si reprezentanti ai municipalitatii, aici numarindu-se consilierul local Marian Popa, care s-a implicat in aducerea la Galati a reprezentantului PADCO/AECOM, Constantin Dudu Ionescu, cel care a condus lucrarile seminarului.
Silvian Ionescu, seful Garzii Nationale de Mediu, prezent miercuri la Ramnicu Valcea, a declarat ca s-a pana pe 15 februarie nu se vor aplica sanctiuni, ci doar se vor face verificari la Raureni pentru a vedea exact cum stau lucrurile:
google-analytics.com