Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (4.99 secunde)
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Florin Ciocotisan publica pe ImpactNews un articol intitulat "Iliescu: ... 'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. ... La scara 1/1, Iliescu isi traieste trista sa supravietuire politica. ... Iliescu este plasat diferit.
Iliescu sa faca exercitii zoologice in ferma proprie, adica la PSD Ion Iliescu sa faca referiri zoologice la ferma sa proprie, adica la PSD, a reactionat dur, liderul PNL, Crin Antonescu la catalogarea de "carlan obraznic" formulata de seniorul social-democrat la adresa sa.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. ... La scara 1/1, Iliescu isi traieste trista sa supravietuire politica. ... Iliescu este plasat diferit.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Disidenta anticomunista a lui Ion Iliescu Hydepark.ro: ... Cu Ion Iliescu, intre 1997 si 2000, la Senat, cand domnia sa era liderul grupului PDSR, iar subsemnatul consilierul sau politic si de presa. ... Intrebarea adresata lui Ion Iliescu:
Razvan Mitroi publica pe ImpactNews articolul "Ponta - unsul lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta este presedintele PSD pentru ca aceasta a fost vointa lui Ion Iliescu. ... In fapt, sambata, a fost congresul lui Iliescu, un congres revansa pentru cel din 2005.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica. ... Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
google-analytics.com