Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (2.92 secunde)
Arheologii au scos din adancuri relicvare si cruciulite din diverse metale - aur, bronz, arama, plumb - si din piatra, pandative si inele cu simboluri crestine, un fragment de arhitrava specific pentru mitropolii.
in prezent, multi episcopi poarta inele cu ametist. In Tibet, budistii il socotesc o piatra sacra, poarta medalioane din ametist si isi fac adesea matanii din cristale de ametist.
Declaratiile de avere recente arata faptul ca deputatul ialomitean a strans intr-un an bratari, cercei, lantisoare, inele, pandative etc din aur in valoare de 6050 euro.
Sigla binecunoscuta a marcii, cele patru inele, a fost folosita pentru prima data pe masinile de curse, înaintea celui de-al doilea razboi mondial, fiecare inel reprezentând una dintre cele patru marci.  Renasterea companiei distruse de sovietici În timpul razboiului, Auto Union era un furnizor important pentru masinaria de lupta germana, fabricile suferind bombardamente puternice pe perioada conflictului.
In cadrul domeniilor dezvoltare economica si urbana, in PID sunt prezentate proiectele pentru realizarea planului de amenajare a teritoriului, elaborarea unui cadastru al Zonei Metropolitane, modernizarea arterelor mari de tranzit, asa-zisele "inele", a strazilor mari din Craiova, a pasajelor rutiere etc.
"PENTRU CUVIOSI SI PACATOSI"' Claxoane sparte, fum gros si alb de somn la protap, incarcerat in vreo 20 de inele de otel ars, "rotindu-se" pe deasupra carbunelui de mangal, Mambo Siria, in acute de trompeta si batai de tobe, ceva lume in asteptare, Mircea Dinescu, concentrat, atent la detalii - "Taie un pic sa vad cum arata.
Acesta a adaugat ca, cel mai probabil, lucrarile se vor finaliza in 2015-2016, atunci cand in Capitala vor fi doua inele pe segmentul feroviar:
Studiile arata ca, daca s-ar realiza acest proiect, si circulatia ar fi dirijata pe inele, in detrimentul radialelor, nu ar mai exista ambuteiaje mari in Capitala", a declarat pentru B365.ro Ion Dedu, director in Directia Transporturi din Cadrul Primariei Capitalei.
Cu toate acestea, raman 30 de discipline destinate exclusiv barbatilor (precum proba de inele din cadrul gimnasticii artistice). Pe de alta parte insa, barbatii nu pot evolua la INOT SINCRON si gimnastica ritmica, discipline la care sportivele detin monopolul.
800 de lei, 6 ceasuri de lux, 45 de bijuterii (bratari, inele, medalioane), in greutate de peste un kilogram de aur, pietre pretioase si semipretioase.
Printre bijuteriile aduse de la Munchen de Anamaria puteti achizitiona pandante, inele si cercei din diverse cristale: sugilit, larimar si rodocrozit.
fusta din lana (o bucata - 95 de lei, doua bucati - 170 lei), portofele din piele (1 - 35 lei, 2 - 60 lei, 3 - 90 lei), inele gablonturi (la 10 lei, 20 lei si 30 lei), portchei din piele - la 10 lei, curele din piele si margele - la 35 lei si coliere din diverse materiale - la 45 lei si 55 lei.
inele din alama argintata aduse din Spania cu bufnite, ursuleti, pisici, caini si pesti - la 15 lei, pana la jambiere din lana - la 15 lei, esarfe si fulare - la 25 si 35 de lei, cercei din alama argintata - la 25 de lei, coliere afgane - intre 50 - 250 de lei si rochii tricotate de la firme din Spania, Anglia si Romania.
coliere din cristale, din coral, bratari din pietre, cu inchizatoare camee, bratari din alte pietre - la 15 RON, bratari - la 10 RON, obiecte de la targuri de antichitati, obiecte feng-shui, zane - la 15 RON, inele din malachit - la 15 RON.
"Am adus decoratii care costa intre 5 - 10 RON, monede, inele din argint, insigne din perioada comunista - intre 5 - 15 RON, tablouri, obiecte din bronz si obiecte din alama, statuete, obiecte decorative - intre 20 - 70 RON, cruciulite din argint - intre 20 - 60 RON.
baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
rochii din in in stil dacic - la 200 RON, replici dupa monede in plastic - la 5 RON, pandantive cu simboluri dacice - la 15 RON, replici in lemn dupa sica - arma dacica, replica din fier pentru falx si sica, magneti - la 5 si la 3 RON, semn de carte - la 3 RON, genti din piele - la 165 RON, tricouri din bumbac inscriptionate cu numele site-ului acestei tabere - la 25 RON, calendare pe 2014 - la 20 RON, inele din cupru cu sticla de murano - la 25 RON.
camasi din bumbac, produse din lana si piele, gentute din piele si lana - intre 40 - 120 RON, genti din bumbac - 40 RON, palarii din piele - intre 100 - 150 RON, bratari (din piele, din alpaca si din seminte) - intre 5 - 20 RON, bratari din pietre semipretioase, din ata, macrame si lana - intre 5 - 10 RON, inele cu pietre semipretioase, pandante, cercei din seminte huayruro - la 20 RON, bratari crosetate de noroc - la 10 RON.
brose, inele si cercei incepand cu 9 RON, bratari - la 14 si 19 RON, medalioane de organza, dar si coliere diverse - la 29 RON si coliere din perle - la 79 RON.
Avem inele din argint cu modele deosebite - intre 50 - 300 RON, bratari din argint - intre 35 - 1.000 RON, bratari impletite de mana, cu argint - 35 RON si cercei - intre 20 - 300 RON", ne-a spus sotul Adrianei Niculae.
google-analytics.com