Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (7.88 secunde)
Printre bijuteriile pe care le gasiti la standul lui Beatrice Mistodinis sunt si inele care se rotesc (au modele inedite si seamana cu verighetele), dar si bijuterii pentru rockeri, precum si cu simboluri ezoterice.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
pandante din soutache cu snur de piele intoarsa - 40 RON, inele din sarma argintata si pietre semipretioase - 25 RON, inele cu sarma si placate cu plastic si agate - 15 RON si bluze din voal - 40 RON.
inele din alama argintata aduse din Spania - la 15, 23, 25 si 100 RON (cu pietre), esarfe - la 25 lei, cercei din alama argintata - la 15 si la 25 lei, rochii de la firme din Spania, Anglia si Romania.
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
inele si bratari. ... Puteti achizitiona de la inele din argint, cu pietre semipretioase, la 50 RON pana la lanturi din argint - la 150 RON, 200 RON si 300 RON si briliante - la 2.000 de euro", ne-a spus Marin Buzescu.
inele si bratari. ... Puteti achizitiona de la inele din argint, cu pietre semipretioase, la 50 RON pana la lanturi din argint - la 150 RON, 200 RON si 300 RON si briliante - la 2.000 de euro", ne-a spus Marin Buzescu.
- aranjamente florale - rochii de mireasa si costume pentru mire - marturii si invitatii - service foto-video - artisti si formatii pentru nunta - inele de logodna si verighete - service NOI si PREMIERE pe piata romaneasca. ... - mii de modele de verighete, inele si bijuterii;
Fac pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor.
Avem inele cu pietre montate in argint, la 100 RON, dar si inele lucrate din alpaca, la 50 - 60 RON, dar si bijuterii din zamac (alpaca argintata), facute la matrita.
Avem inele cu pietre montate in argint, la 100 RON, dar si inele lucrate din alpaca, la 50 - 60 RON, dar si bijuterii din zamac (alpaca argintata), facute la matrita, ne-a spus Anca Costache.
La perchezitia corporala efectuata asupra celui in cauza au mai fost gasite 10 inele din metal de culoare galbena, asemanatoare celui folosit la comiterea faptei, toate stantate cu inscriptia 14 k.
siraguri de perle, cercei si inele cu briliante, lanturi de aur, coliere de topaz etc. Poarta, pe rand, trei ceasuri barbatesti, marca Patek - estimate la 55.000 de euro.
Acesta distribuia favorurile la vedere pe diferite inele de servilism, ajunsese sa primeasca bani in birou, la lumina zilei, contra trecerii pe liste, cum arata o inregistrare care a facut cariera pe Youtube, in care vajnica militanta Ana Birchall avea grija sa inregistreze scena de pomina, cu o camera video prinsa la sutien.
bratara din sarma argintata, colier din sarma argintata cu turcoaz si sodalit, inele, bratari si pandante unicat, create uneori la cererea clientilor fideli ai acesteia.
"Am adus amoniti din Rusia, Madagascar si Maroc, cercei, pandante si inele din amoniti, pandante din labradorit din Madagascar intre 30 - 35 RON", ne-a spus Emil Spiac.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Irina Braileanu participa frecvent la targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La editia din ianuarie s-au dat bine inelele din pietre diverse - la 30 RON.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
google-analytics.com