Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (4.00 secunde)
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. ... "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Alex Burlacu prezinta o colectie de coliere din argint, inele din aur roz si butoni din argint si heliotrop, iar Alina Bancila, inele, medalioane si coliere din alama placataa cu argint, cu perle, coral si pietre semi-pretioase precum ametist, agate, turcoaz, onix, turmalina.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
safire, turmaline, smarald, aquamarin, topaz, peridot, opal si morganit, inele cu olivina - la 100 RON, inele cu fluorina - la 80 RON, ametist de Uruguay - la 45 de euro pe kg, citrin, beril - 500 RON siragul", ne-a spus Mandi Covaci, fiul Mihaelei si al lui Costel Covaci.
pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures. ... pandante din chiasolit, riolit, rodocrozit, agat cu geoda in interior, amoniti de la Nurnberg, pandante, inele si cercei cu diverse pietre.
set din lapis lazuli (cercei, inel si pandant) - 650 RON, set din aventurin (noapte de Cair) - 320 RON, set inel plus cercei ochi de pisica - 450 RON, set inel plus cercei din jad - 450 RON, inele cu pietre - la 75 RON, 125 RON si 150 RON (din coral, malachite, onix, agat verde), farfurie de perete din chihlimbar si tablouri din chihlimbar - intre 150 - 350 RON.
"Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON.
Ca noutati, avem inele din argint cu pietre, din India - intre 35 - 150 RON si chiar 200 RON (inele cu rubine si smaralde), cercei din argint si safir - 150 RON, din cuart - 70 RON, cu rubin - 150 RON, bratari din chihlimbar - 25 RON, medalioane din chihlimbar - la 10 RON, coliere din chihlimbar - intre 35 - 100 RON si animalute din pietre - la 10 RON.
inele din sarma speciala cu pietre semipretioase nmari, cu baza de zamac, bratari cu snur de piele naturala sau cu matase de diferite grosimi, simple sau impletite, cu pietre semipretioase de diferite culori, pandantive pe snur din piele naturala de diferite grosimi, bratari cu charmuri si cercei cu pietre semipretioase si candelabru.
"Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
colier din tanzanit - 400 RON, camee montata in argint si lucrata in scoica - 150 RON, bratari cu pietre - 15 - 20 RON, inele ciudate, cu pietre semipretioase ca lapis lazuli, morganit si agate - 50 RON, zodii din sidef - 15 RON", ne-a spus Cristina.
Octavian Lazar creeaza bratari in din cupru, inele si pandantive din cupru, lanturi, bratari din piele cu cupru. Fac bijuteriile astea de-o viata, iar de 15 ani vin la aceste targuri, in curtea Muzeului Taranului Roman, la Creart si la alte targuri din tara.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Cercetatorii germani creasera deja o molecula alcatuita din cinci inele de carbon, dar aliniate, pe care o botezasera pentacene.
seturi in piele cu cercei, bratara si inel - la 300 RON, cu serpentin din Rusia, agate de Siberia, jasp in diferite culori din Rusia, Siberia si agat de botswana, set cu inele si cercei din chihlimbar, lapis lazuli, piatra soarelui, crisopraz, turcoaz, nefrit, agate, ochi de tigru, onix, jad, set cu spinel si labradorit - la 210 RON, cercei din argint cu chihlimbar, turcoaz - intre 70 - 125 RO si figurine din bronz.
inele din alama argintata aduse din Spania cu bufnite, ursuleti, pisici, caini si pesti - la 15 lei, esarfe - la 25 lei, cercei din alama argintata - la 15 si la 25 lei, coliere afgane - intre 50 - 250 de lei si rochii tricotate de la firme din Spania, Anglia si Romania.
"Am adus inele din argint cu rubin inzoisit - 180 RON, cu lepidolit si jaspuri - la 160 RON, bratari talisman - 4 - 5 RON, cu lapis lazuli, ametist, cuart roz, ochi de tigru, sodalit, cercei cu pietre, bratari cu pietre.
"La standul meu puteti gasi bratari fantezie facute pe piele naturala de diferite grosimi sau matase naturala cu ciorchini din pietre semipretioase, bratari fine, elegante din azurit, labradorit, malachit, smarald, cristal de stanca, inele din pietre divers colorate de diferite dimensiuni, pe sarma placata cu argint, cu diverse pietre (cuart, coral cu cristal) - intre 20 - 25 RON, pandantive fantezie - intre 20 - 60 RON, cercei cu pietre - intre 20 - 30 RON, cercei candelabru (merg foarte bine).
Am adus si sculpturi abstracte din onix carbonatic - la 160 RON, caseta pentru bijuterii din aragonit de luncan Timis - la 610 RON, onix - la 90 RON din Corund, Harghita, pandante din chihlimbar romanesc - intre 50 - 65 RON, inele din laruimar - la 70 RON", ne-a spus Emil Spiac, care in luna noiembrie va fi prezent si la targul de cristale de la Brasov.
google-analytics.com