Cautare

61251 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (6.03 secunde)
"Eu sunt din Donetk.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale.
A schiat in cea mai sexy costumatie si a castigat medalia de aur Sambata, distractia pe partie a fost maxima la Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug. Consursul "Master of the Snow" a pus la incercare imaginatia schiorilor care au venit pe partie in cele mai inedite costumatii.
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. ... - Accesorii de brad confectionate din lemn reprezentand modele de peste 100 ani cum ar fi:
Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up. ... Linia de bijuterii Thea are ca semn distinctiv semnele ebraice elad, uniune de litere din testamentul Kabbalah, a caror semnificatie si insiruire reprezinta protejarea si respingerea energiilor si fortelor negative.
Pentru o investigare adecvata, cele 3 obiecte au fost trimise la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca. Indepartand cu grija straturile de nisip pietrificate din jur, specialistii au gasit un fragment din osul unui picior, precum si un dinte, ambele de la un mastodont tanar.
Pentru mult timp orasul a fost supranumit Orasul Alb, din cauza dealurilor albicioase din jur. De altfel, intregului tarm i s-a spus, din aceleasi motive, Coasta de Argint. In prezent, brosurile din Bulgaria care prezinta orasul il numesc "perla litoralului bulgaresc".
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani.
Editia din acest an a Campionatului National Universitar de atletism in sala s-a desfasurat la Bacau, iar reprezentantii Universitatii din Craiova au revenit acasa cu noua medalii.
Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul".
Multumit de evolutia pozitiva a leului din ultimii doi ani, Isarescu a precizat insa ca moneda nationala mai are de jucat inca sase "reprize", asa ca nu trebuie sa ne luam nasul la purtare.
In cadrul probei Cursa Familiilor familia Purcea, formata din 2 membri a castigat primul loc la categoria Cea mai rapida familie la cursa 3.5 km, iar familia Asofiei alcatuita din 2 participanți a castigat la proba 1.5 km.
"S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, din 28 martie, 500 de monede din aur, 500 de monede din argint si 1.000 de monede din tombac cuprat dedicate summitului NATO de la Bucuresti, a anuntat vineri BNR.
O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Sociologul Radu Ioanid, directorul Muzeului Holocaustului din Statele Unite, a cerut Bancii Nationale Romane sa retraga din circulatie moneda ce-l infatiseaza pe patriarhul Miron Cristea, motivand ca acesta a avut atitudini antisemite vadite, informeaza Realitatea.net.
google-analytics.com