Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (4.93 secunde)
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Firma Schokomell - gustul ciocolateriei naturale - din Municipiul Ramnciu-Sarat, judetul Buzau, participa in aceasta perioada la targul traditional Bucharest Christmas Market 2015, organizat de Craciun in aceasta perioada, la Universitate.
20 de lucruri inedite despre unul dintre cele mai populare preparate din lume De la arta pana la o bogata traditie culinara e doar un pas. ... 20 de lucruri inedite despre mamaliga 1. Inainte de a fi descoperit porumbul, mamaliga era preparata din hrisca.
Miercuri, 10 iunie, incepand cu orele 19.00, va avea loc la Lugera Cafe Primul Curs Practic de Travel Search din Romania.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a anului trecut bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
In plus, evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.
Multi cunosc brandul Helin din Craiova: ... Tanarul sustine ca a investit peste 200.000 de euro in Helin Society Club, iar spatiul se remarca prin mobilierul si luminile inedite, tapetul din matase chinezeasca si candelabre impresionante, acestea fiind numai cateva dintre elementele care compun designul modern al clubului.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
Asa cum v-a obisnuit, Galeria Dalles ii asteapta si in acest an pe indragostitii de pretutindeni care doresc sa-si rasfete persoana iubita cu cadouri romantice, dar inedite.
Circul de Stat, cunoscut si sub numele de Circul Globus, incanta locuitorii Bucurestiului cu spectacole inedite si pline de amuzament. ... Sala de spectacole a Circului de Stat este acoperita cu o cupola din beton cu aspect panzat, aceasta fiind sustinuta de numerosi stalpi.
Este un volum plin de lumina celor mai frumoase si adesea foarte vesele amintiri, strabatut de bucuria autentica a rescrierii clipelor traite impreuna, o evocare pusa in pagina cu talent, cu iubire, cu nebunie, cu durere, cu obida, cu indrazneala si, in special, facuta sa straluceasca prin inserarea in text a catorva articole, mesaje sau scrisori inedite ale Simonei Catrina, texte magnifice prin emotia, autenticitatea si hazul dulce-amar care le strabat.
In plus, a doua jumatate a lunii va fi marcata de doua evenimente inedite, evenimente care dau tonul unui stil de viata mai activ, mai sanatos, mai natural.
NASA a adunat o serie de imagini si inregistrari 4k inedite ale Pamantului din Spatiu. Imaginile sunt capturate in timpul expeditiilor Statiei Spatiale Internationale 67 si 68.
Daca vreti sa organizati o petrecere, evident ca nu trebuie sa lipseasca din meniul de bauturi Campari. Iata cateva retete inedite propuse de revista Beau Monde:
Informatii inedite (Autor: ... In multe locuri din tara noastra, traditia se pastreaza inca vie.
XIX, 16 tineri designeri si-au expus publicului creatiile inedite. Bijuteriile tinerilor expozanti au fost puse in valoare de piesele de mobilier marca Exotique Romania, adevarate opere de arta ce au adus un plus de originalitate spatiului.
Black Friday 2022 vine cu oferte inedite pentru romani. Pe 11 noiembrie ne vom putea cumpara vacante si chiar apartamente la preturi mai mici.
Pentru anotimpul martisorului, al prospetimii naturii și al veseliei, am pregatit o sumedenie de cadouri si de colecții unice si inedite cu care sa va rasfatati prietenii sau familia. ... martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.
google-analytics.com