Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (4.07 secunde)
set din lapis lazuli (cercei, inel si pandant) - 650 RON, set din aventurin (noapte de Cair) - 320 RON, set inel plus cercei ochi de pisica - 450 RON, set inel plus cercei din jad - 450 RON, inele cu pietre - la 75 RON, 125 RON si 150 RON (din coral, malachite, onix, agat verde), farfurie de perete din chihlimbar si tablouri din chihlimbar - intre 150 - 350 RON.
Molecula a fost sintetizata pentru prima oara de cercetatori de la Universitatea din Warwick (Marea Britanie), acestia asociindu-se ulterior cu o alta echipa din Germania. Cercetatorii germani creasera deja o molecula alcatuita din cinci inele de carbon, dar aliniate, pe care o botezasera pentacene.
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 17.30, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant l-au prins in flagrant pe G.
Octavian Lazar creeaza bratari in din cupru, inele si pandantive din cupru, lanturi, bratari din piele cu cupru. Fac bijuteriile astea de-o viata, iar de 15 ani vin la aceste targuri, in curtea Muzeului Taranului Roman, la Creart si la alte targuri din tara.
"Am adus pandante colivii - la 10 RON, inele cu pietre precum coral, aventurin, lapis lazuli, ametist si cuart roz - la 15 RON. Au mers bine pandantele din coral, scoicile (pandante, lantisoare), labradoritul si larimarul", ne-a spus Cristina Barbos.
- aranjamente florale - rochii de mireasa si costume pentru mire - marturii si invitatii - service foto-video - artisti si formatii pentru nunta - inele de logodna si verighete - service NOI si PREMIERE pe piata romaneasca.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
"PENTRU CUVIOSI SI PACATOSI"' Claxoane sparte, fum gros si alb de somn la protap, incarcerat in vreo 20 de inele de otel ars, "rotindu-se" pe deasupra carbunelui de mangal, Mambo Siria, in acute de trompeta si batai de tobe, ceva lume in asteptare, Mircea Dinescu, concentrat, atent la detalii - "Taie un pic sa vad cum arata.
43 din Centrul Vechi al Capitalei. De la Cristina Marculet aflam ca florile pe care le foloseste in bijuteriile pe care le puteti achizitiona de la standul ei si astazi, pana la orele 19.30, sunt chiar din curtea ei:
un cal de portelan - la 1.000 de euro casca veche din al doilea razboi mondial - la 200 de euro, un tablou vechi, din 1920, de Muller Stancescu (Scoala Theodor Aman) - la 150 euro, obiecte de bronza, alama argintata, ceasuri de masa la preturi modice - intre 30 - 100 RON, o lustra frantuzeasca din sticla , din anii ‘50 - la 200 euro, bricege - intre 10 - 30 RON, sinca turceasca veche - la 200 RON, un gramofon (replica) - la 250 RON, ceasuri de mana - intre 20 - 100 RON, tavi de bronza - intre 100 - 150 RON, inele din argint si alama argintata - intre 10 - 50 RON, un sac din piele - la 100 RON, un binoclu din al doilea razboi mondial - la 200 RON, o masina miniatura Zinger - la 200 RON", ne-a spus Alexandru Ceaus.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Inele din moldavit, ametist, ochi de tigru iron, agat Merineea, coral, crisopraz, chihlimbar - la 800 Ron, dar am avut reducere la ele 20 la sute, coliere din diverse pietre. Avem si cercei din aur cu pietre, dar astea nu au avut reducere, pentru ca aurul este foarte scump.
Am incepand de la coliere, bratari, care erau mai cunoscute si dinainte, dar cele mai multe sunt din afara Romaniei, dar am si din Romania. Am si inele, cercei, coliere.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei: coliere, bratari, cercei si inele.
jasp oceanic (sau jasp vero) - intre 14 RON - 133 RON, carneol - la 90 RON, sculpturi din jasp policrom, lemn fosilizat, amoniti, o piatra in care vezi viitorul, adusa din Brazilia, care a fost atractia targului, calcit optic slefuit, stauroliti, petersit, dar si bijuterii de la Munchen - din argint cu cristale", ne-a spus Anamaria Vidu.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
El a declarat ca detine vase, monede, ceas si alte obiecte din metale pretioase in valoare de 5.000 de euro, bijuterii - de 20.000 de euro, obiecte de arta - de 5.000 de euro si obiecte de cult - de 1.500 de euro.
google-analytics.com