Cautare

141 de rezultate pentru "ileana" (2.69 secunde)
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Vai ce m-am bucurat cand am dat peste doamna arhitecta Ileana Mavrodin! ... Ileana, cum a ajuns aici a dat peste un teren excelent pentru constructia unei case de lut.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Ileana Bloanca isi disputa cu vecinii "dreptul de proprietate" pe vechiul bransament. Ileana Bloanca, din Craiova, s-a trezit, in urma cu patru ani, cu conducta de apa si caminul pe terenul vecinului - un nepot cu care si-a impartit mostenirea dupa moartea sotului. ... Nu stiu", spune Ileana Bloanca.
Liviu Brezniceanu si Ileana Serban sunt consilieri judeteni si, potrivit Legii nr. ... Daca ii convinge pe consilierii locali ca e compatibila, Ileana Serban mai are de trecut peste Legea nr.
Judecatoarea Ileana Danaila a declarat ca membrii BEM au votat in majoritate pentru reverificarea voturilor nule din tot municipiul Bucuresti, aproximativ 35.000. ... Reverificarea priveste si primarii de sector si Consiliile Locale", a declarat Ileana Danaila.
Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca acestea sunt singurele posturi care nu sunt blocate din consiliu", a spus Ileana Majina, directoarea Directiei Integrare Europeana din cadrul Consiliului Judetean Dolj. ... In majoritatea cazurilor e vorba de respectarea unor termene de predare", a mentionat Ileana Majina.
Angajata in anul 1994 de Prefectura Constanta pe functia de consilier superior Elena Gugoasa (foto) - cunoscuta de constanteni drept Ileana - si-a infiintat in anul 2000 propria societate intr-un apartament din strada Soveja, nr.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. ... Ouale cu motive batranesti merg cel mai bine, spune Ileana Hotopila. ... Doar fata cea mica, de 22 de ani, a ramas cu mine, mai spune Ileana Hotopila.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Ileana Ciuculete a murit aseara. ... Ileana Ciuculete a murit la spital, marti seara. ... Da, Ileana s-a dus, a spus Cornel Gales.
Intre acestia se numara si consilierii judeteni Ileana Serban si Alexandru Brezniceanu, incompatibili cu mandatul de membru in Consiliile de Administratie ale regiilor infiintate de CJ Dolj, conform Legii nr.
Noi le trimitem zilnic e-mail-uri si ii bombardam cu informatii si daca ii prindem prin consiliu ii luam si le vorbim despre ce trebuie sa faca pentru a castiga proiecte si pentru a accesa fonduri", a explicat Ileana Majina, directoarea Directiei de Integrare Europeana, din cadrul CJ Dolj.
"Seriozitatea, calitatea serviciilor oferite, buna comunicare cu clientii si pasiunea sunt ingredientele principale care stau la baza succesului", a declarat Ileana Capac, administratorul centrului de infrumusetare New Look. ... Munca e destul de multa, daca stii insa sa lucrezi si pui suflet nu e greu", a spus Ileana Capac.
Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan. ... „Este o diferenta mare între ceea ce se colecteaza si ceea ce se plateste pensionarilor“, a afirmat Ileana Ciutan.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Despre vedetele pe care Mihai Dragomir le-a antrenat si pe care le antreneaza publicul stie din aparitiile tv la diferite emisiuni, una dintre ele este Ileana Badiu care in apropierea frumoasei vaste de 40 de primaveri arata mai bine decat o adolescenta .
De-a lungul anilor, Ileana Ciuculete si-a ascuns adevarata varsta. ... A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
Premierul Victor Ponta a dispus ca fostul sef al Agentei, Mihai Busuioc, sa fie revocat din postul de director general al Agentiei Nationale de Cadastru, atributiile de conducere fiind preluate temporar de catre directorul general adjunct, Ileana Spiroiu.
Se pare ca baba Ileana, cu puterea cuvintelor vechi, restabileste echilibrul dintre aceste energii, care, dupa parerea cercetatorului nipon, constitue fortele esentiale in viata noastra, iar cand sunt soptite apei, ea formeaza cele mai frumoase cristale.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
google-analytics.com