Cautare

3876 de rezultate pentru "ileana popescu" (3.14 secunde)
Ileana Cosanzeana in Insir'te margarite de Victor Eftimiu (regia Ion Iliescu, 1945); Gina in Mitica Popescu (autor si regie Camil Petrescu, 1945); ... Runda 6 (regia Vladimir Popescu Doreanu, 1965); ... Povestea dragostei (regia Ion Popescu Gopo, 1976);
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Fostul lider al Organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a demisionat din PSD, invocand modul in care se lucreaza in partid.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Conservatorul Dan Ioan Popescu cere iesirea presedintelui suspendat in afara isoriei.
Cu toate ca duminica Dutu si-a anuntat cu mare tam-tam candidatura, conducerea centrala a hotarat ieri sa-i retraga sprijinul politic si l-a nominalizat pe Ion Popescu drept candidat al PD-L pentru sefia CJC. ... Ion Popescu:
Acelasi lucru il spune si candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, decanul Baroului Ion Popescu:
Se stie doar Biroul Permanent Judetean (BPJ), cu presedinte Ion Popescu - de fapt tocmai el a fost cel care a intocmit dupa bunul plac BPJ-ul, iar apoi a nominalizat presedintele de la municipiu:
Adunarea a fost presarata de numeroase acuze la adresa lui Ion Popescu, a senatorului Dorel Onaca, dar si a Elenei Udrea.
Consiliul Judetean Constanta si-a validat ieri patru consilieri, Ion Popescu (foto) si Gheorghe Sutu depunand juramantul de credinta din partea PD-L, Eugen Silaghi din partea PNL si Laurentiu Marin din partea PSD.
Cristian Tudor Popescu a parasit pozitia sa de observator neutru al scenei politice si s-a pronuntat ferm pentru demiterea lui Traian Basescu.
Se numesc Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. ... Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sunt scutiti de cel mai mic efort de a se face cunoscuti. ... Calin Popescu Tariceanu, dupa cum se stie, in ciuda notorietatii sale, nu prea a performat in plan electoral.
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a dat ieri ca nesigura majorarea TVA de la 1 ianuarie 2006. ... Nici in ceea ce priveste restrictiile impuse de FMI pentru acest an, Popescu nu a reusit sa fie explicit.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
google-analytics.com