Cautare

9570 de rezultate pentru "il sustine pe victor ponta" (7.28 secunde)
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
Victor Ponta "Basescu este un fricos si va ceda" Copresedintele USL Victor Ponta anunta ca nu va negocia cu seful statului si il va obliga sa respecte Constitutia Jurnalul National:
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: "Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta.
Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis! Comentariul meu din Evenimentul zilei de miercuri, 24 iunie 2015, deja pus pe site-ul ziarului, poarta titlul :
Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: Am incredere mai mica in Ponta; Ponta:
Premierul Victor Ponta (foto) a declarat ieri ca este mandru de munca sa pentru teza de doctorat si pentru ca a fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... Astazi, imaginea liderului respectat este cea a personalitatii care este capabila sa ia decizii rapide si stie sa le impuna, nu cea a persoanei publice care se bazeaza pe o cariera profesionala solida sau o experienta diplomatica.
Ponta:
Ponta va avea contracandidat la Congresul PSD. Vezi cine este Victor Ponta va avea un contracandidat in cursa pentru presedintia PSD, la Congresul de pe 19-20 aprilie.
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... Nu o spun amenintator, ca o sa-i bagam in inchisoare pe cei de la PDL.
Scena politica fierbe dupa scandalul votului din Camera Deputatilor pe Legea pensiilor. Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B: ... Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului:
Ponta sau Geoana? ... Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana.
Victor Ponta : ... VICTOR PONTA PRESEDINTE. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
google-analytics.com