Cautare

2677 de rezultate pentru "iasi produce magiray" (4.09 secunde)
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Pana la lansarea oficiala, care se va produce prin conferinta extraordinara de titularizare interimara a conducerii centrale si printr-un miting in Piata Revolutiei, independentii progresisti, cum le spune Oprea (in fapt oameni de o moralitate indoielnica) au pus la punct si o minima structura locala, afirmand ca au filiale in cateva judete.
Energia Rovinari incheie, astazi, sezonul regulat al Diviziei A de baschet masculin pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi. Jocul este programat de la ora 18.00, in Sala Sporturilor din Iasi, de la aceeasi ora urmand a se disputa si restul partidelor din etapa a 30-a.
De asemenea, in cadrul motiunii de cenzura depuse, PSD condamna aruncarea sub limita saraciei a milioane de cetateni romani, a caror disperare este direct proportionala cu dispretul guvernantilor si vorbea despre genocidul social pe care taierea pensiilor si a salariilor il va produce.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Iar marca despre care vorbim se mai produce si în alte unitati din tara, din ratiuni comerciale.
Inrosirea unuia sau ambilor ochi Mancarimi in unul sau ambii ochi Vedere incetosata si sensibilitate la lumina Senzatie de nisip in unul sau ambii ochi Secretie alb-galbuie intr-unul sau ambii ochi, care formeaza o crusta pe timp de noapte Lacrimare excesiva Blefarita Blefarita produce inflamarea pleoapelor si poate fi cauzata de igiena precara a pleoapelor.
Complicatiile pe care le poate produce diabetul pot pune in pericol viata bolnavului. ... Pancreasul produce insulina si, in urma proceselor metabolice, scade cantitatea de glucoza din sange.
La ora actuala, Daewoo produce intre 60-70 de mii de motoare anual. ... Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo in aceasta luna, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta.
La uzina din Craiova se vor produce motoare de capacitate mica (pe benzina) dar abia din 2010. ... Producatorul de autoturisme ajusteaza activitatea la fabrica din Valencia (Spania) unde se va produce un motor EcoBoost pe benzina si se va lucra in doua schimburi.
Trecuta prin mana fratilor Mihailescu si ajunsa in proprietatea unui bulgar cu cetatenie canadiana, fosta fabrica "produce" fier vechi de cativa ani. ... Fabrica era mult prea mare fata de capacitatea zonei de a produce sfecla de zahar - principala materie prima folosita in acea perioada.
Americanii de la Cooper Standard se vor instala in interiorul uzinei Ford Compania Cooper Standard, cu sediul central in Michigan (SUA), a anuntat zilele trecute ca isi va deschide o unitate de productie la Craiova, unde va produce componente pentru noul autoturism Ford B-Max, care va intra in productie anul viitor la Craiova.
Specialistii italieni impreuna cu cei romani au infiintat o plantatie de vita de vie de 155 de hectare, de pe care s-ar putea produce doua milioane de butelii de vin.
Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr.
De asemenea, ii sanctionam si pe conducatorii auto care sunt depistati vorbind la telefon fara dispozitivul hands free, dar abaterea principala este depasirea coloanei oprita la semafor prin depasirea refugiului de tramvai sau pe contrasens, abatere ce produce o imagine negativa traficului bucurestean intrucat produce o stare de disconfort celorlalti participanti la trafic care respecta normele rutiere.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
google-analytics.com