Cautare

167 de rezultate pentru "hot diamonds" (3.30 secunde)
Pana si pentru un hot de buzunare e nevoie de o procedura anevoioasa pentru a-i proba vinovatia… de ce ar fi mai simplu in cazul unor ditamai acuzatii de coruptie!
accepte schimbările de macaz hotărite la "centru”. Aşa de pildă, felul in care se desfăşoară
Si de cate ori vorbim de problema asta, o mie de voci se apuca sa aminteasca imaginea pe care au facut-o Romaniei rromii care au plecat peste granite, punandu-ne eticheta de popor nespalat, hot si altele asemenea.
ce-i drept şi caţiva PSD-işti care nu au putut fi schimbaţi prin hotărare de Consiliul Local).
Aceasta lege trimite in desuetudine cazuri ca acela in care o batrinica auzind ca un hot incearca sa-i forteze incuietoarea, a batut cu o tigaie in usa, hotul a facut infarct si a murit iar batrina a fost acuzata de lovitura cauzatoare de moarte.
Pe de o parte, sa ne spele imaginea de epitetele hot, smecher, corupt si lenes, iar pe de alta parte, sa infatiseze ceea ce dorim noi sa devina Romania peste ani, tema la care nici actuala Putere, nici cea trecuta nu au reusit sa raspunda.
Pe vremuri, cind reclamam faptul ca sint o multime de chioscuri sparte in municipiu, politistii i-au sanctionat pe proprietari pentru ca nu aveau gratii, sisteme de siguranta, paza si nu mai stiu ce mai trebuie, probabil o elice, ca sa decoleze chioscul atunci cind vede un hot.
era nevoie de un specialist, algoritmul politic (şi nu concursul) a hotărat că vrednic să
în randul politicienilor şi oameni cu capetele pe umeri, hotăraţi şi întregi atunci cand vine vorba de asumarea responsabilităţilor.
Simion ii striga lui Popescu ca este "un hot" in timp ce ministrul Energiei ii spune ca este "un prost".
s-ar hotărî să îşi susţină colegii de coaliţie şi să
sunt hotăraţi să meargă departe, ori de cate ori vor să îşi facă
Un barbat prins cand incerca sa dea lovitura la o ferma din comuna vasluiana Tutova a fost ucis in bataie de paznicul pe care l-a amenintat cu cutitul.
pregăteşte anularea hotărarii prin care apropiatul lui a devenit, pentru a treia oară, vicepreşedinte la Judeţ
pregăteşte anularea hotărarii prin care apropiatul lui a devenit, pentru a treia oară, vicepreşedinte la Judeţ
Pare la fel de hotărat să işi folosească forţele pentru a-şi lărgi sfera de influenţă
Nastase nu este cel mai hot dintre hotii social-democrati. Nastase a avut ghinionul ca unii sa fie cu mult mai sulfe decat el, sa intinda in jurul lui o mie de fire invizibile care sa il faca sa se impiedice.
Nu conteaza ca este un hot cu greutate sau chiar un criminal care teoretic ar trebui sa petreaca ani buni in puscarie.
Ca nu se mai poate ca profetul Becali sa apara in "prime time" la orice televiziune si sa le vorbeasca oamenilor cu apelative de genul "zdreanta, hot, tilhar, nemernic" doar pentru ca au adus atingere aurei razboinicului luminii.
Nu poti insa sa nu fii deranjat cand ajungi in Covasna sau in Harghita si se poarta cu tine ca si cu un hot, cand te simti strain in tara ta, cand nu iti vorbesc, nu te baga in seama, te fac sa te simti in plus.
google-analytics.com