Cautare

64 de rezultate pentru "horoscopul" (4.01 secunde)
Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunta noroc la bani, dar si o agenda incarcata.
Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe nativi sa se detaseze, sa nu se panicheze si sa aiba incredere in ei ca vor reusi. ... Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor mai multa odihna si schimbarea stilului de viata, inclusiv o alimentatie echilibrata si sanatoasa.
Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. ... Horoscopul RELATIILOR. ... Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti.
Horoscopul zilei sugereaza sa incerci o tunsoare/coafura noua, un tratament cosmetic sau achizitionarea unui articol nou de imbracaminte. Pastreaza-ti modestia si nu te lasa orbit de laudele celor din jur!
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol).
Trebuie sa nu isi idealizeze partenerul, chiar si atunci cand relatia pare perfecta! (Horoscopul complet, pentru fiecare zodie in parte, pe fiecare zi a saptamanii, il puteti citi pe Huff.ro)
Horoscopul saptamanii 7-13 mai 2018 incepe cu Luna aflata in zodia Varsator, care ne incurajeaza sa fim originali, independenti, in timp ce Soarele, aflat in zodia Taur, ne cere sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gestionam cu intelepciune resursele.
Astrologie nu inseamna horoscopul zilnic Dupa aceasta previziune, a primit numeroase mesaje. ... - In Romania, in general, in ceea ce priveste astrologia, omul este superficial, a spus acesta, adaugand ca astrologie nu inseamna horoscopul zilnic.
2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii. ... Horoscopul banilor in 2019 pentru celelalte zodii:
Citeste previziunile astrale in horoscopul lunii ianuarie 2019 si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.
Horoscopul saptamanii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu
Astrologul Remus Ionescu a prezentat la Antena Stars horoscopul detaliat al lunii aprilie, pentru fiecare zodie in parte. Taurii vor avea parte de o perioada delicata!
Astrologul Remus Ionescu a pregatit horoscopul lunii ianuarie 2023. Pentru a afla cum stai in materie de bani, dragoste, sanatate, noroc si nu numai.
La Editura LIDER o carte extrem de cautata este "Horoscopul chinezesc 2014 - Previziuni pentru fiecare zi" de Alexandra Beaumont.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur.
Berbec Ca sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti, ai nevoie de rezerve serioase de rabdare si cam de tot stocul personal de bunavointa, in special fata de cei dragi.
Berbec Mergi la job, dar nu esti deloc interesat ce se intampla astazi acolo. Stii ca imediat dupa program trebuie sa ajungi la o intalnire cu prietenii si gandul iti sta doar la asta.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere.
google-analytics.com