Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (8.44 secunde)
Suna idilic, nu-i asa? ... Serile ni le petreceam in plimbari prin statiune, luam masa la aceeasi taverna pe malul marii, la care nici daca ma'npuscati nu-i mai stiu numele, doar ca era pe langa Hotel Anna Beach.
Cei singuri ar putea sa isi intalneasca sufletul pereche, insa unii dintre ei nu vor profita de ocazie. Pesti. Pestii ar putea trece printr-o despartire neasteptata, insa inevitabila.
Huff.ro informeaza: Horoscop OANA HANGANU saptamana 13 - 19 martie 2017 Saptamana 13 - 19 martie incepe cu o zi norocoasa!
Berbec Esti alert, iti merge mintea si vezi lucrurile foarte clar. Asta te ajuta sa iti intelegi mult mai bine partenerul de cuplu si sa iti dai seama care sunt sentimentele tale.
Taur Prietenii mai in varsta sunt sursa ta de intelepciune si inspiratie, deci incearca sa apelezi mai des la ei. ... Fa ca ei si ajungi la roade pozitive.
O persoana entuziasta apare in viata ta si te molipseste si pe tine cu optimismul ei. Este exact ceea ce aveai nevoie pentru a avea parte de un nou inceput.
BERBEC - Sambata: Ar trebui sa fii rabdator si sa nu te pripesti in luarea unor decizii. Desi esti foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viața ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important.
E si ziua in care, pentru ei, poate incepe o noua etapa, si inca una excelenta, plina de veselie, cretivitate, reusite. ... Capricornii isi dau seama ca au tras cam mult de ei in ultima vreme.
Ce-i drept, e valabila si reciproca, in sensul ca azi ti-ar putea atrage cineva special atentia si sa te trezesti maine indragostit lulea! ... Balanta A iubi inseamna si a ierta, ca atare mai trece si tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tau.
La horoscopul runelor, numerologul a spus ca va fi un an foarte greu pentru europarlamentarul Corina Cretu: -Este un an greu pentru Corina Cretu.
Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor. ... Iar ei nu au nimic impotriva!
Meriti tot ce-i mai frumos si mai bun, ca atare ofera-ti acest dar dupa care inima ta tanjeste, indiferent despre ce ar fi vorba.
BERBEC 21.03-20.04: Patru planete se afla in semnul dumneavoastra si una dintre ele este retrograda. Asta inseamna intarzieri in transport, greseli comise stupid, intalniri pierdute sau comunicati mult mai greu.
Horoscopul runelor. ... Schimbari si pentru ei - ori schimba locul de munca, ori domiciliul. Exista posbilitatea si unei schimbari de profesie.
Ofera-i un cadou iubitului/iubitei sau gateste-i ceva cu care sa il cuceresti ca prima oara. Arata-i ca iti pasa.
E mai relaxant acest an pentru ei, pentru ca au tot tras pana acum, dar sa nu stea foarte linistiti in aceasta relaxare. ... Ei par oamenii de sacrificiu, ca si sunt, dar pot face schimbari la 180 de grade.
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate.Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche.
Ei te trag inapoi, te fac sa privesti lucrurile in cea mai pesimista nota, ca atare reusitele acestei zile depind enorm de influentele din afara. ... Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata cat de bun esti, si primesti incurajarile lor ca pe o portie de vitamine.
Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie.Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul.
google-analytics.com