Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (3.80 secunde)
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
Astfel, in urma cu cel putin patru ani, cand a preluat comanda IPJ-ului Constanta, Jipa l-a adus ca aghiotant pe finul sau, nimeni altul decat fostul prim adjunct, comisarul sef Vasile Balan.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Mironescu sustine ca in urma cu doar cateva zile secretarul liberal de stat Alexandru Galiatatos i-ar fi spus ca nu e posibil ca administratia judeteana sa intre in actionariatul aeroportului in conditiile in care acesta a devenit de interes strategic pentru NATO si armata SUA.
Reclamatiile au fost caracterizate ca nefondate de catre directorul Aeroportului, Corneliu Balan, potrivit caruia liderii de sindicat urmaresc de fapt interese politice.
Ioan Balan (foto), directorul general al acestei companii a declarat, ieri, pentru "Replica" faptul ca nu are cunostinta, fiind informat asupra acestui aspect doar din stirile publicate in presa.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto).
La petrecerea parlamentarilor PSD de la restaurantul "La Calul Balan" de miercuri seara s-a discutat despre bugetul de stat pe 2010, despre strategia PSD din sesiunea viitoare, iar Mircea Geoana s-a intretinut cu parlamentarii, sustin sursele HotNews.ro.
Prim-vicepresedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL), Ioan Balan, ne-a declarat ca pentru 2007 cota de lapte a Romaniei este e 3,3 milioane de tone, dintre care 1,09 milioane de tone sunt alocate procesarii.
În timp ce Enescu mai asteapta, primarul din Isalnita, Eugen Balan, pare agitat. ... Noi i-am somat sa ia legatura cu Compania de Apa ca sa intre în legalitate, apoi sa vina la noi, sa verificam din nou documentele.
În timp ce Enescu mai asteapta, primarul din Isalnita, Eugen Balan, pare agitat. ... Noi i-am somat sa ia legatura cu Compania de Apa ca sa intre în legalitate, apoi sa vina la noi, sa verificam din nou documentele.
" Acesta este mesajul lui Ioan Balan, directorul general al CN APMC pentru agentii economici austrieci, la cea de-a patra editia a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Krems", Austria.
Ioan Balan, directorul general al CN APM SA Constanta a lansat invitatia catre reprezentantii mediului de afaceri austriac si roman sa incheie contacte directe ce pot constitui baza unei viitoare colaborari.
448 tone, inregistrandu-se o scadere de 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat pentru "Replica" Ioan Balan, directorul general al Companiei nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... minereuri de fier, deseuri de fier si otel, produse metalice, minereuri si deseuri neferoase", a afirmat Balan.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Andreea Balan, operata a treia oara. ... Andreea Balan a ajuns din nou pe masa de operatie, la cateva zile dupa operatia de cezariana, iar acum ar putea fi supusa unei noi interventii chirurgicale, din cauza unor hematoame.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol).
google-analytics.com