Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei a" (5.64 secunde)
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Situatia este recunoscuta si de administratorul societatii Microbuzul, care a demarat o ampla campanie de controale, dupa ce a primit informatii ca este pagubit cu sute de lei zilnic de soferi.
Cluburile doljene de judo LPS "Petrache Triscu", CS Universitatea Craiova si Independenta Calafat au participat, recent, la prima editie a "Cupei Severinului", competitie internationala desfasurata in orasul de la malul Dunarii, cu participarea a 480 de sportivi din Bulgaria, Serbia si Romania.
Andreea Balan te va incanta la Suit Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 19 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irkashoes.ro).
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Avem si in Piata Matache stand", ne-a spus Edi Balan.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. De aceasta data, vedeta a propus un eveniment de travel & style, intitulat "Descopera cum sa calatoresti cu stil".
Ventura - 31, Cascini - 55 // Balan - 52, 60, Dandea - 85 Echipele de start: ... Balan Rezerve: ... Barbu, Marzouk, Demici, Panoiu, A.
Liga 1, etapa a 16-a Au marcat: ... Balan, Ondaan REZERVE: ... Hindrich - Manea, Graovac, A. ... Balan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Paun, Chipciu, Costache ANTRENOR:
Rapid a reusit sa promoveze in vara anului trecut si a avut un parcurs remarcabil in prima parte a sezonului. Adrian Balan a marcat sase goluri, iar Alexandru Albu cinci, trei dintre ele extrem de spectaculoase.
Andreea Balan e pregatita pentru un nou inceput, fie el sentimental sau de afaceri. Inainte sa devina mama, Andreea a devenit fana vacantelor de ianuarie.
Supermeci in Banie, oltenii lui Napoli, victorie mare Liga 1, etapa a 25-a Marcatori: Balan 15, Bauza 22, Compagno 78 / Roman II 17, 41 FCU Craiova 1948: Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Busu - Achin, Asamoah - Sidibe, Van Durmen, Bauza - Balan Rezerve:
A. Ionita 3, Kait 8, Balan 30 / V. ... Morais - Kait, A. ... Balan Rezerve: ... Cristiano - De Moura, Ehmann, Aloe, A.
Liga 1, play-out etapa a 8-a Au marcat: ... Balan, Marzouk; ... Balan; Antrenor: Nicolo Napoli
Andreea Balan, celebra artista din Romania, a povestit cum a reusit sa treaca peste casnicia cu tatal fetitelor ei. Vedeta sustine ca este pregatita sa se indragosteaca din nou.
Balan, Thiam Rezerve: ... Balan, Burca, Billong, Brucic - Cvek, Bordeianu - Jose Gomes, Mistrati, Birligea - S. Bus Rezerve: R.
Andreea Balan a trait aventura vietii ei. Artista a dezvaluie ce a aflat cand a ajuns acasa din America Express. Cum a facut fata mama ei care a trebuit sa stea cu fetitele.
Momentul induiosator care a emotionat intreaga Romanie. Andreea Balan a primit cele mai frumoase mesaje de la fiicele sale.
Cristina Balan a nascut in cada din cauza unei experiente traumatizante!A preferat sa taie cordonul ombilical noului nascut chiar sotul ei, pentru ca, sustine ea, la nasterea anterioara a fost injurata de medic!
FCSB a fost condusa de pe banca de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus. ... Ei alearga, muncesc, dar dupa tot la 8 puncte suntem de CFR. ... S-a intamplat si situatia lui Petrea, asta este, speram sa isi revina sa vina inapoi.
google-analytics.com