Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei a a" (9.26 secunde)
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constantaā€¯, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Andreea Balan este cea mai SEXY craciunita din Romania Andreea Balan stie ca este sexy si profita maxim de acest lucru.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
In doar cateva zile, PSD a repurtat pe plan administrativ local doua victorii majore, vazute pana nu de mult ca irealizabile. Este vorba despre obtinerea a 25% din actiunile Aeroportului International Mihail Kogalniceanu si controlul asupra Portului Tomis, oferit de noua conducere APC Primariei Constanta.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a promis ieri sindicalistilor de la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu ca problemele lor se vor rezolva. Aceasta a fost concluzia intalnirii care a avut loc intre reprezentantii sindicalistilor aeroportuari si ministrul Orban, la ministerul Transporturilor.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). Motivul este acela ca edilul democrat-liberal a procedat la schimbarea viceprimarului, liberalul Dumitru Timofte, fara a avea insa motive intemeiate, hotararea adoptata de Consiliul Local Nicolae Balescu fiind considerata ilegala.
La petrecerea parlamentarilor PSD de la restaurantul "La Calul Balan" de miercuri seara s-a discutat despre bugetul de stat pe 2010, despre strategia PSD din sesiunea viitoare, iar Mircea Geoana s-a intretinut cu parlamentarii, sustin sursele HotNews.ro. La mese, fiecare si-a facut lobby pentru sustinere in diverse functii.
Unitatile de procesare a laptelui au colectat in primele patru luni ale anului cu aproximativ 40.000 de tone mai mult lapte decat in aceeasi perioada a anului trecut.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
La Isalnita se construieste de zor deasupra conductei de alimentare cu apa a Craiovei, desi acest lucru este interzis prin lege.
In orasul austriac Krems va avea loc, astazi, 23 aprilie a. ... " Acesta este mesajul lui Ioan Balan, directorul general al CN APMC pentru agentii economici austrieci, la cea de-a patra editia a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Krems", Austria.
Ioan Balan, directorul general al CN APM SA Constanta a lansat invitatia catre reprezentantii mediului de afaceri austriac si roman sa incheie contacte directe ce pot constitui baza unei viitoare colaborari.
Traficul total general inregistrat in primele patru luni ale anului 2009 in porturile Constanta, Midia si Mangalia a fost de 13.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Andreea Balan, operata a treia oara. ... Aceste complicatii post-operatorii sunt printre cele mai des intalnite, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, in direct la Romania TV.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. ... Te sfatuim sa fii atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare.
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). ... - Racii au probleme la serviciu din cauza unor jocuri de culise sau a unor falsi prieteni.
google-analytics.com