Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei a a a" (7.73 secunde)
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Aflat la Neptun, presedintele Traian Basescu a reusit sa ii puna in incurcatura pe toti cei care ar fi dorit sa afle locatia exacta in care urma sa aiba loc „continuarea” zilei de nastere.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului: ... Floriana Vacaru a urcat de trei ori pe podium: ... Tot locul trei au mai obtinut Augustin Balan (U20, 60 kg) si Larisa Staicu (U17, 70 kg).
Biroul National de Conducere al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD, fost PN¥CD), s-a intrunit sambata la Timisoara. In cadrul sedintei a fost aprobat de principiu protocolul de comasare prin absorbtie cu UCS, fostul Bloc National Democrat, intrat in Parlament pe listele PRM.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. ... In vis niciodata nu am facut dragoste, intotdeauna a fost pure sex.
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Comisia Parlamentului European care ancheteaza existenta unor inchisori CIA pe teritoriul Romaniei a prezentat rezultatele anchetei efectuate in tara noastra.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
Solicitarile publice privind condamnarea comunismului adresate Cotroceniului au capatat consistenta dupa 9 mai 2005, cand presedintele Basescu a fost prezent, la Moscova, la ceremoniile legate de aniversarea Zilei Victoriei impotriva fascismului.
Primul Congres al liberal-democratilor nu a furnizat nici un fel de surprize scenei politice. Lucrarile au inceput cu atacuri dure la adresa PNL si a partidelor din Opozitie si cu intarirea pozitiei de aliat al PD si al presedintelui Basescu.
Peste o mie de membri PD si sustinatori ai lui Traian Basescu vor merge la Constanta pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
Cunoscut de marea majoritate a ovidienilor pentru ca este si viceprimar al localitatii, Dumitru Bocai a fost prezentat ieri, alaturi de alti candidati pentru primariile din judet, chiar la el acasa, adica la Ovidiu.
Spre surprinderea tuturor, batalia cea mai apriga s-a dat pentru administratia orasului Techirghiol, unde cei doi candidati s-au "batut" in sesizari la BEJ, pentru obtinerea unui singur vot, care le deschidea drumul catre primarie.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
google-analytics.com