Cautare

1804 de rezultate pentru "horoscop zilnic" (3.10 secunde)
Cei doi copaci sunt situati in cartierul Carpati, in imediata vecinatate a caminului cu program prelungit din Dimitrov, unde zilnic ies in curte zeci de copii.
Mananca zilnic cel putin 6 portii de leguminoase, cereale si fructe Asta inseamna sa consumi minim 2 fructe si 4 portii de leguminoase sau cereale integrale pe zi, dar ATENTIE!
Conform reprezentantilor CJ, zilnic la sediul Sectorului de Servicii Publice din cadrul CJ Dolj vin persoane care se plang de intarzierea lucrarilor. "Vin zilnic sase, sapte persoane care sunt nemultumite de intarzierea lucrarilor.
In iulie 2009, conducerea unitatii a semnat un contract pilot cu firma de catering Euroest Bucuresti, care asigura zilnic 100 de portii in opt centre, pentru care incasa 26.350 de lei lunar.
"Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Intr-o logica electorala banala, eu as vrea sa-l vad zilnic pe Traian Basescu la televizor.
Banca Mondiala considera saracie extrema pentru cei cu un venit zilnic de sub 2,15 dolari pe zi (sub 2 milioane de lei vechi pe luna).
Bombardati zilnic de Ununea Europeana cu informari si e-mail-uri despre programele si proiectele pentru care pot depune documentatii, primarii s-au imprietenit cu tehnologia si deschid calculatorul ca sa vada ce mai aduce nou UE.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va incepe discutiile cu societatile de brokeraj, agentii, administratorii de fonduri si investitorii pentru prelungirea programului zilnic de tranzactionare cu doua sau chiar trei ore, ceea ce ar duce la o perioada similara cu cea a sedintelor pietelor din regiune.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura. ... Oamenii ridica actele peste patru zile Volumul mare de cereri depuse zilnic i-a determinat pe finantisti sa elibereze efectiv adeverintele de venit abia dupa patru zile.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura. ... Oamenii ridica actele peste patru zile Volumul mare de cereri depuse zilnic i-a determinat pe finantisti sa elibereze efectiv adeverintele de venit abia dupa patru zile.
Acestia stiu site-ul in manunt, de multe ori sunt si membri inregistrati, intra zilnic sau aproape zilnic pe site, generand multe afisari. ... Acestia intra cel putin o data pe saptamana, ceea ce induce variatii in traficul zilnic.
Precipitatii slabe cantitativ se pot consemna zilnic incepand cu 12 februarie, existand posibilitatea ca acestea sa devina local moderate si pe 22 februarie, cand vor fi si lapovite sau ninsori. ... Precipitatii slabe cantitativ se pot semnala zilnic, iar pe 19 si 22 februarie vor fi precipitatii mixte.
Mai exact, se pare ca un consum zilnic de 200-300 mg de cafeina creste sansele ca bebelusul sa fie catalogat drept prea mic in timpul sarcinii, cu 62 de procente. ... Mai mult, rezultatele studiului sugereaza ca o singura cana de cafea consumata zilnic poate prelungi nasterea cu 8 ore.
Ia un supliment de magneziu zilnic. ... Mananca zilnic un grepfruit rosu si, pe cat de des posibil, fructe de padure. ... Un pachet de tigari fumat zilnic, timp de 10 ani, iti reduce viata la jumatate!
Doctorul a acordat un interviu in care a spus ca oamenii se spala zilnic din cauza constrangerilor sociale, nicidecum de cele care tin de igiena. Chiar si asa, daca vreti sa va spalati zilnic, renuntati la sapunul lichid!
Excesul de sare aduce cancerul de stomac Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda reducerea consumului de sare la o lingurita, zilnic Abuzul de alimente sarate provoaca numai rele. ... Organizatia Mondiale a Sanatatii ne recomanda sa nu depasim zilnic 5 grame de sare, respectiv o lingurita de sare.
Toata lumea stie ca in zilele caniculare trebuie sa bem intre 1,5-2 l de apa zilnic. ... In cazul persoanelor la risc, in special al varstnicilor a bea cantitati mari de lichide - respectiv peste doi litri zilnic - nu e tocmai bine.
Daca pastilele pot fi luate zilnic, tratamentul intravenos se poate face la interval de cateva zile sau saptamani, decizia este luata de medic si depinde de foarte multe lucruri: ... - E indicat sa bea zilnic doi litri de apa si sa intrebe chimioterapeutul inainte de a lua orice medicament nou.
Cum poti scapa de sute de calorii intr-o zi Iata cum poti reduce aportul caloric zilnic fara sa depui mare efort! ... De altfel, inlocuind felul principal cu o portie aperitiv de paste, de preferinta din faina integrala, scazi aportul zilnic de calorii cu 300.
Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi spune ca "anumite alimente care contin acrilamida, chiar in cantitati mici, homeopate, pot fi mai periculoase decat cele care contin cantitati mari, daca sunt consumate zilnic. In acest sens, Uniunea Europeana atrage atentia ca un microgram de acrilamida zilnic poate afecta serios sanatatea consumatorului.
google-analytics.com