Cautare

1804 de rezultate pentru "horoscop zilnic" (3.19 secunde)
Bronzul natural "e scump" Printre ofertele cu care se lauda administratorii strandurilor craiovene se gasesc piscine cu apa schimbata si filtrata zilnic, sezlonguri de lemn, umbrelute, iar pentru clientii cu posibilitati financiare, chiar sauna, jacuzzi.
O persoana care fumeaza un pachet de tigari zilnic va scoate lunar din buzunar cam 147 RON pe luna. Craiovenii care fumeaza zilnic cate un pachet de tigari al caror pret nu depaseste 4 RON (Winston, Monte Carlo, More) vor cheltui lunar maximum 132 RON.
Pretul petrolului, din nou in crestere Analistii apreciaza ca pretul petrolului va creste, din cauza ca Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC) va reduce productia de petrol cu un milion de barili zilnic.
“Un inspector trebuie sa ramina la sediul institutiei zilnic pentru a efectua verificarile specifice la autoturisme. Asta inseamna ca celalalt ar trebui sa verifice zilnic cite un service, lucru care nu intotdeuna este posibil”, ne-a declarat directorul RAR Galati, Dan Draghia.
Dintre europeni, romanii "se bucura" zilnic de cele mai mari preturi la alimentele de baza.
Incepand cu data de 24 iulie a.c., traficul a depasit zilnic pragul de 120.000 tone capacitate, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta (CN ACN).
Zilnic avem intre 50 si 100 de cereri de eliberare a certificatului de inlocuire a cardului european. ... Cererile pentru eliberarea certificatului de inlocuire a cardului european de sanatate pot fi depuse la sediul CAS Oradea, zilnic, de luni pana vineri.
Sindicalistii sunt nemultumiti de diferentele salariale si de neplata orelor suplimentare pe care sunt nevoiti sa le efectueze zilnic. ... În plus, angajatii se plâng de orele suplimentare neplatite pe care trebuie sa le efectueze zilnic.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Se scad cheltuielile cu traiul zilnic pe fiecare membru de familie. ... Scade din veniturile lunare (3.700 de lei) cheltuielile cu traiul zilnic (781 de lei), rata la creditul anterior (370 lei) si spune ca ne încadram.
In aceasta ipostaza se poate ajunge foarte usor daca frigiderul este mentinut permanent in priza, masina de spalat se foloseste o data sau de doua ori pe saptamana, televizorul si calculatorul functioneaza zilnic cateva ore, iar in imobil sunt aprinse doua-trei becuri, jumatate din zi.
  Cuantumul zilnic net al indemnizatiei - 28,83 euro La AJOFM Dolj exista deja o persoana care lucrat in Spania, a intrat in somaj acolo si a solicitat mentinerea indemnizatiei dupa intoarcerea in Romania. "Cuantumul zilnic net al indemnizatiei a fost stabilit la 28,83 euro.
Dar cand primesti astfel de mesaje aproape zilnic, uneori chiar si de doua ori pe zi, dimineata si noaptea, asa cum li se intampla clientilor Raiffeisen, incepi sa-ti pui oarece intrebari.
"La RAR Constanta se inmatriculeaza, zilnic, aproximativ 100 de autovehicule, cele mai solicitate fiind marcile: ... De altfel, comparativ cu perioada similara a anului 2008 in care se prezentau zilnic o medie de 150 - 170 de autovehicule, se observa ca numarul acestora a scazut considerabil.
Lucrarile sunt controlate zilnic de reprezentanti ai Primariei , iar colaborarea cu Constructorul a atins nivelul maxim de fluenta. Acest pasaj urmeaza sa asigure transferul a 60.000 de calatori zilnic.
Restrictiile de zbor impuse din cauza norului de cenusa aduc companiilor romanesti de stat pierderi de pana la 2 milioane de euro zilnic.
De la inceputul crizei, zilnic, isi pierd locul de munca 800 de romani. ... Zilnic, 250 de romani nu isi pot achita rata la banca.
Romanii intepenesc in fata televizoarelor circa 6 ore zilnic. ... Sa ne aducem aminte, in primul rand, ca specialistii recomanda un program zilnic de plimbare in aer liber de minimum 30 de minute.
Situatia este recunoscuta si de administratorul societatii Microbuzul, care a demarat o ampla campanie de controale, dupa ce a primit informatii ca este pagubit cu sute de lei zilnic de soferi. ... Potrivit estimarilor oficiale, maxi-taximetrele ar fi folosite zilnic de 15.000 de persoane.
Guvernul Romaniei cheltuieste sute de milioane de euro pentru construirea unei catedrale gigantice, dar inchide zilnic scoli si spitale, din lipsa de fonduri. ... Intre timp, trei scoli sunt inchise zilnic si din ce in ce mai multe spitale.
google-analytics.com