Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (2.75 secunde)
REALITATEA.NET - Horoscop: ... Luna Neagra in Taur Cei care au Luna Neagra in Taur sunt persoane senzuale, stabile din punct de vedere sentimental, capabile sa-si manifeste afectiunea.
TAUR 21.04-21.05: ... Pe fondul unui tonus deosebit, aveti parte de cateva confruntari inevitabile cu un Taur si un Scorpion.
TAUR 21.04-21.05: ... Atentie insa la divergentele cu un Taur sau un Sagetator. Respectati-le si lor opinia si veti evita elegant discutiile in contradictoriu.
TAUR 21.04-21.05: ... Mare atentie le disensiunile cu un nativ din zodia Taur ce va poate pune piedici atunci cand nici nu va asteptati.
TAUR 21.04-21.05: ... Atentie la discutiile nu tocmai placute cu un nativ Taur. Mai bine va selectati cu mai multa grija informatiile.
Sfatul anului. Pentru a deveni toreador trebuie sa inveti mai intai sa fii taur! TAUR 21.04-21.05 :
TAUR 21.04-21.05: ... Puteti fi mai incapatanati decat un Taur? Recunoasteti sau sunteti prea mandri sa acceptati adevarul? Oricum, nimic nu va convinge ca si altii au dreptul la o opinie, chiar contradictorie cu cea a dumneavoastra.
Taur Orice Taur veritabil apreciaza mancarea din perioada sarbatorilor. Asadar, in ziua de Craciun vei sta la masa, rasfatandu-te cu bunatati facute de mama si bunica.
Horoscop saptamanal 15-21 mai 2017 - Oana Hanganu. ... - Intrarea planetei Mercur in zodia Taur in ziua de 16 Mai. Mercur in zodia Taur ne va face mai chibzuiti si nu vom mai da banii pe fleacuri, ci pe obiecte frumoase, utile si de calitate.
Taur (21 aprilie - 20 mai): ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor.
TAUR 21.04-21.05: ... Atentie insa la discutii aprinse cu un Taur sau un Sagetator. Respectati-le si lor opinia si veti evita elegant neplacerile.
Taur Nativii in zodia Taur au senzatia ca exista persoane in jurul lor care se joaca cu ei - fie ca este vorba despre munca sau iubire - si asa si este.
TAUR Cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de conflicte cu unii membri ai familiei, chiar si cu rude mai indepartate care emit niste pretentii cu care acestia nu sunt de acord.
Taur Taurul, incompatibil cu Varsatorul Cei nascuti sub zodia Taurului nu fac deloc casa buna cu nativii din Varsator si Leu. O alta relatie nu tocmai armonioasa ar fi intre Taur si Scorpion. ... Varsator Varsatorului nu-i place rigidul Taur.
Taur Partenerul ideal in arta sarutului pentru nativii din Taur sunt cei nascuti in Capricorn. ... Fecioara Fecioarele sunt cucerite iremediabil de modul in care saruta cei care sunt nascuti in zodia Taur.
Taur Poate pare ca un cliseu, dar unde e rost de iubire, e si zodia Taur. Cu toate acestea, nativul e mai rezervat, in sensul ca prefera metoda clasica de a iubi si a se darui:
TAUR - Pentru tine, draga Taur, lucrurile se asaza abia din aceste zile. Acolo unde ai avut indoieli in ce priveste profesia apar lamuriri serioase.
Vrei sa stii cum va fi acest an pentru tine? Consulta des acest horoscop chinezesc cu ajutorul caruia vei sti ce-ti rezerva fiecare zi.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BALANTA:
Vrei sa stii cum va fi acest an pentru tine? Consulta des acest horoscop chinezesc cu ajutorul caruia vei sti ce-ti rezerva fiecare zi.
google-analytics.com