Cautare

88 de rezultate pentru "hair style" (4.05 secunde)
Aceasta masura a condus practic la "inmormantarea" dosarelor privind rambursarile ilegale de TVA in care au fost implicate firmele Price Steel, Elada Service si Verona Style, precum si administratorii acestora, avand in vedere ca de la preluarea dosarelor anchetatorii DIICOT nu au facut publica nici o referire asupra progresului inregistrat in cursul cercetarii penale.
Totodata, SC Prodpan Serv SRL Medgidia, AF Voicu Tudorita Mangalia si SC Cosmar Style SRL Limanu au fost amendate cu cate 20.000 RON pentru ca vindeau bauturi alcoolice netimbrate, confiscandu-se si toata marfa aflata in aceasta situatie.
Astfel, in perioada 1 noiembrie-31 decembrie, posesorii de carduri Euroline si Euroline Style au beneficiat de dobanda 0% pentru cumparaturi cu plata integrala si retrageri de numerar pentru trei cicluri de extras complete (mai mult de trei luni), ne-a declarat Eleni Esefel, director de comunicare EFG Retail Services.
Mama ta s-ar simti foarte bine aici, dar si tu iti poti gasi haine la moda la preturi foarte mici - trenci british style la 140 ron, fuste si pantaloni la 60 ron.
In plus, cele 20 de lungimi de taiere te ajuta sa creezi un look personalizat â€" New Day, New Mood, New Style.
In plus, cele 20 de lungimi de taiere te ajuta sa creezi un look personalizat - New Day, New Mood, New Style.
In afara modificarii privind UAC, Firefox 12 include o multime de actualizari de securitate si de unelte destinate dezvoltatorilor. Intre acestea se numara Web Console, Scratchpad, Style Editor, Page Inspector, 3D Page Inspector si altele.
gangnam style 5. mandinga zaleilah 6. sore different 7. balada boa 8. broken angel 9. minim doi 10. delia dale Top 10 cele mai cautate emisiuni TV:
Pentru clientii Cosmote, sunt puse la dispozitie informatii pe http://cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=20143.
Mi-a marturisit chiar cine urma sa fie vedeta show-ului ei de a doua zi. Era vorba de rapperul sud-coreean Psy, interpretul hit-ului "Gangnam style"", a spus Adina Buzatu.
Sectiunea "Recomandat de.." este sustinuta de Ana Morodan (www.anamorodan.com), binecunoscutul personal style blogger, consultant de imagine&speaker inspirational.
Lemnul de sheesham vechi, reconditionat din hambare, lambriuri sau podele, pielea de camila si materialele textile decorate cu vechi tipare (Army, Industrial sau French style) sunt, de asemenea, parte din acest trend.
Daca EA este o fire romantica si ii place sa fie chic, va aprecia cu siguranta o palarie delicata cu voaleta sau o bascuta "Paris style".
Primul album al trupei, "Basement Style" (2001), a fost intampinat cu review-uri foarte bune din partea criticilor muzicali si a atras atentia fanilor din diferite zone ale Statelor Unite, insa adevaratul impact s-a resimtit in Europa.
Revista lunara Beau Monde STYLE primeste astfel in familia sa, specialul Beau Monde Mirese. Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei.
Revista este o conceptie internationala care promoveaza succesul actritelor de la HOLLYWOOD, dar si din intreaga lume, destinata succesului si feminitatii, contine multe secrete despre viata celebritatilor de la Hollywood, fashion, life style, beauty, medicina, decoratiuni, travel si alte sfaturi de frumusete.
"Ciuleandra" ilustreaza stilul personal al artistei si aduce un plus de unicitate caracteristica all style fusion: "Este una dintre piesele mele de suflet, care imbina varianta originala cu o interpretare personala, parte din versuri purtand semnatura proprie.
- Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite; - Afaceri de succes, o rubrica despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din Romania si din afara;
Cristian Brancu Premiul publicului/ Celebritatea anului: Florentina Fantanaru Premiu special pentru rubrica Life Style/Teo Show - Ilinca Vandici Premiu special in televiziune:
In curand, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Going in Style (2017) - Jaf cu stil. Regia:
google-analytics.com