Cautare

88 de rezultate pentru "hair style" (2.50 secunde)
Filmarile au avut loc in Bucuresti, iar de imaginea artistei s-au ocupat Diana Ionescu (make-up artist), Alex Caraman (hair), RDStyling (tinute).
Insotita de celebrul sau parinte, Irinel Columbeanu, micuta a stabilit un parteneriat de imagine cu centrul de frumusete din Pipera, Yofi Hair Academy & Spa, ce ii va pune la dispozitie servicii de beauty si produse profesionale.
Delia â€" Verde Imparat https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers De look-ul Deliei in videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sarghe (hair), Hilke Muslim (styling), tinute Cristina Savulescu, Seen.
ANTONIA si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun, make-up Diana Ionescu si hair Sorin Stratulat.
Alina Brailescu / ABAcademy (Make-up) / GETT'S Salons (Hair) / Raluca Zamfir /RanEvents (PR) / Grupo MEREGALLI (Meregalli.ro) / Claudia Florens / FLORENS / ELYSEE / Nespresso / DEB Sound & Light si Athenee Palace Hilton, Bucuresti.
Stela Stanescu este hair stlylist si trainer si are diploma in domeniu, fiind coafor profesionist. Unele dintre fetele care urmeaza aceste cursuri raman la Calarasi, iar altele urmeaza sa se angajeze in straintate, in diverse saloane de beauty.
Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).
Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia. Cel mai tare live e cel pe care il traiesti.
Vi-l mai aduceti aminte pe Marian Darta, unul dintre cei mai cunoscuti hair-stylisti din Romania? In urma cu trei ani si jumatate, barbatul cu orientari controversate s-a aflat in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a spus despre el ca participa la petreceri private cu baietei minori.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Iata sfaturile oferite de hair stylistul Geanina Florina de la Jovsky Studio In primul rand, trebuie sa folosim un sampon potrivit tipului de scalp, tratamentele (masti si fiole) speciale pentru a calma si a repara un scalp cu asemenea probleme si bineinteles ne ajuta remediile naturiste:
Toate aceste aspecte se gasesc detaliate in cartea lui Bill Chalker Hair of the Alien, publicata in 2005 la New York, de catre Paraview Pocket Books, o divizie a editurii Simon and Schuster.
DIVA HAIR informeaza: Raceala de toamna - simptome, tratament, sfaturi (Autoare: Raluca Cristea) Din septembrie si pana in noiembrie, ne bucuram de toamna, iar cei mai putin norocosi se bucura si de o raceala.
Marius Baragan - foto, Cristi Pascu - hair styling, Oana Busuioc - make up, Silviu Mandroc- regizor, Luminița Luca - coordonator proiect.
La acest moment, de precizat ca se afla in curs de dezafectare si beach-barurile, din zona anterior mentionata, care apartin SC Neoplatonica SRL, SC Argi SRL, SC Laurette SRL, SC Amy Center SRL, SC Kudos Style SRL si SC Crescendo SRL.
- Cascading Style Sheets (CSS); - JavaScript; - Hypertext Transfer Protocol Secure - HTTPS. World Wide Web Consortium (cunoscut si sub denumirea de W3C), care astazi este condus de Berners-Lee, dezvolta standardele HTML si CSS;
Scandalul rambursarilor ilegale de TVA a mai cuprins si alte firme pentru sume ceva mai mici de 5-10 si chiar 70 miliarde de lei vechi, printre acestea numarandu-se Verona Style si Elada Service.
A fost cel mai original editor de moda, anticipand importanta modei street style pe care a si introdus-o in paginile revistei Vogue.
La acestea s-ar adauga facilitati oferite de firma cum ar fi asistenta pentru noii angajati, bonusuri pentru transport, plata convorbirilor telefonice, precum si beneficii de life-style (consultanta legala, automate cu mancare in sediu etc.).
google-analytics.com