Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.45 secunde)
Ai vrea sa te opresti si sa intrebi de unde si-a cumparat fashionistul de pe strada acele haine. ... Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici.
Ce greseala vestimentara comit femeile O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine.
Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site. ... Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de oprganizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de organizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
Acolo unde cheagul fusese de mult facut, dintr-un singur magazinas cu traditie, s-a ajuns la o intreaga strada "second", mustind de haine, lenjerie, prosoape, incaltaminte si nenumarate alte astfel de articole utile in casa omului.
acela de a aduce simbolurile din traditionalul romanesc si de a le reinvia pe haine moderne, in tendinte, exact asa cum raul reprezinta trecutul si prezentul simultan, a spus povestea brandului Maressia fashion designerul Alina Marica.
In Romania nu reuseam sa imi gasesc haine potrivite, insa la Paris am gasit ce imi doream. Asa a incoltit o idee de a face haine cu forme. ... Norocul lor este ca le putem face haine pe masura respectiva.
"E greu sa ai in dulap haine de firma daca nu ai un salariu pe masura. Astfel, alternativa cea mai la-ndemana este sa urmaresc reducerile din magazinele cu haine de firma.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
H&M demareaza programul "Rabla" pentru haine Grupul suedez H&M va demara, din luna februarie, un program in premiera: colecteaza haine vechi, iar in schimbul acestora clientii vor primi vouchere pe care sa le foloseasca la achizitia de produse noi H&M, relateaza Reuters.
Imi cumpar haine si de la Burberry. ... - Faci parte din categoria vedetelor care-si cumpara haine din mall-urile bucurestene sau din strainatate? - Imi cumpar de oriunde haine! ... M-a mai vazut lumea si in mall, de unde imi cumparam haine.
Fac haine de la 7 ani. ... Nimeni nu a stiut ca eu fac haine. ... O femeie in varsta, care se va imbraca in haine gri, va parea mult mai tanara.
poarta mai multe randuri de haine subtiri decat una si groasa. ... Apoi sub ea e bine sa ai randuri de haine mai subtiri care sa creeze intre ele strat de aer care tine de cald.
"Ne mai ramâne un salariu pentru mâncare si haine.
Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele. ... "Anul acesta am introdus noile modele de haine si saluri valorificate prin motivele etnice ale Indiei.
Daca vrei sa te imbraci cu haine de calitate, trebuie doar astepti un moment bun ca sa le cumperi. ... Nu promovez etichete, ci haine bine croite, fie ca vorbim de tinute casual, office sau black tie.
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa. Noua colectie de haine si accesorii va fi disponibila si in magazine incepand din aceasta saptamana, insa doar in editie limitata.
google-analytics.com