Cautare

1236 de rezultate pentru "haine in stil indian2121121121212 1" (3.58 secunde)
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. ... - In textile am ajuns dupa revolutia din decembrie 1989, iar dupa 1990 mergeam deseori in Franta ca sa vad pulsul pietei de textile de acolo. Am inceput cu firele de tricotat si de atunci am ramas in domeniu.
Pe strada vezi din ce in ce mai multe hainute care iti fura privirea. Ai vrea sa te opresti si sa intrebi de unde si-a cumparat fashionistul de pe strada acele haine.
Ce greseala vestimentara comit femeile O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine.
Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site. ... Muzica mi-a placut mult, in special Cosmin Andrian, Nelu Geaulea, Tatiana Ojog si copiii de la Ansamblul Forile Baraganului (care m-au impresionat foarte mult), ne-a spus Maria Matei, director de productie la Atelierul Marulia.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de oprganizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de organizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
In viziunea ei, calatoria este una dintre experientele prin care oricine isi hraneste spiritul. ... "Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
acela de a indruma spre stil si rafinament. ... In opinia sa, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant. Unde gasiti magazinele Trends by Adina Buzatu in Bucuresti:
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
- Sunt in Romania de 15 ani si am avut ideea de creatie cand am deschis acest magazin in Romania. Fac haine de la 7 ani. Am vrut sa fac ceva special, si in materie de culori, altceva ce nu gaseam in magazine.
Pantaloni cu 10 RON, camasute cu 20 RON, sandale de piele cu 50 RON, toate si-au gasit in perioada reducerilor cumparatori, mai ales ca, o data anuntate, reducerile umplu magazinele de clienti.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
H&M demareaza programul "Rabla" pentru haine Grupul suedez H&M va demara, din luna februarie, un program in premiera: colecteaza haine vechi, iar in schimbul acestora clientii vor primi vouchere pe care sa le foloseasca la achizitia de produse noi H&M, relateaza Reuters.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis.
Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent revine la Bucuresti pe 23 noiembrie, ora 17.00, la Brasserie Cotroceni, (Dr. Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil:
La stil, la tipuri de tinute? ... Oamenii in general, dar mai ales femeile, isi doresc intotdeauna ca totul legat de acest capitol sa fie frumos.
Aproximativ 10.000 de turisti ortodocsi de rit vechi, din Rusia, Ucraina, Belarus si Republica Moldova, isi petrec Craciunul si Revelionul pe stil vechi in tara noastra, estimeaza reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citati de NewsIn.
google-analytics.com