Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (2.82 secunde)
Acest sistem a atins apogeul cruzimii in Insula Nazino, acolo unde peste 6.000 de oameni au fost deportati si lasati sa se manance intre ei.
O mama a patru copii si-a spus povestea crunta, una dintre cele mai tragice situatii in care se poate afla o mama. Femeia, distrusa acum de pareri de rau si remuscari, povesteste unui cotidian local cum o intentie buna s-a transformat peste noapte in drumul spre Iad.
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
Un Parlament "rosu", cu o majoritate formata din fostii activisti comunisti, securisti si actualii oligarhi, un guvern divizat, incapabil sa mai functioneze, sabotat de partidele care l-au constituit si sfasiat intre interesele democratilor "marinari" si liberalilor "petrolisti", un prim-ministru mai prieten cu cafeaua sorbita la umbra sondelor de titei, decat cu doctrina liberala si angajamentele luate in fata electoratului, un presedinte caruia democratia i se pare o camasa tot mai stramta pentru ego-ul sau de despot feudal - este Romania ta, Romania mea, Romania noastra in primul an de apartenenta la Uniunea Europeana.
Criminalul de la Bascov isi pregatise un bagaj de fuga cu haine si mancare, anunta anchetatorii, care au descoperit noi probe in cazul crimelor in serie care au socat intreaga tara.
In Lisa, sarbatorile nu erau "zile de odihna". Erau zile in care oamenii aveau o stare speciala. Nimeni din sat nu si-ar fi ingaduit sa apara, duminica, in public, in haine de lucru.
Municipiul Cluj-Napoca a fost amendat de CNCD pentru ca a impus calatorilor sa poarte haine curate in mijloacele de transport in comun.
Primaria nu ii mai lasa pe cei cu haine murdare sa se urce in autobuze. Cei prinsi cu haine murdare in autobuz risca o amenda de 200 de lei.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... La Bucuresti, puteti achizitiona produsele ei din magazinul Maressia, situat la Etajul Designerilor Romani in magazinul Cocor.
Deschiderea unui nou magazin de haine second-hand in Vaslui a creat agitatie mare in oras. Zeci de oameni s-au ingramadit sa cumpere articole de vestimentatie ale unor branduri renumite, la un pret mai mic.
Deputatii europeni din Comisia pentru mediu au adoptat un set de recomandari privind masurile pe care ar trebui sa le ia UE cu privire la consumul excesiv de haine si deseurile produse de industria textila.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Iar practici ce ar fi fost inimaginabile in trecut, cum ar fi sexul premarital sau homosexualitatea, sunt astazi mai mult sau mai putin acceptate in toate cercurile.
Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, care este si pasionata de moda.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei:
Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura.
In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore. ... Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate in combinatii neasteptate.
Carla Maria si Alexandru Lovin participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
A elaborat tratate de specialitate in domeniul alimentului, alimentatiei, nutritiei umane, biotehnologiei, publicand peste trei sute de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic. ... Dar programatic, ca in tinerete, nu mai citesc romane.
Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii. ... - Aveti un stil propriu.
google-analytics.com