Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (2.76 secunde)
Anamaria Stefan, sufletul Sophiei, artistul si initiatorul Sophia, a facut o scurta prezentare a brandului Sohia in cei 12 ani de existenta. ... Noul magazin Sophia are un aer retro dar in acelasi timp contemporan.
"Am lucrat intr-o corporatie si de ceva timp lucrez in acest domeniu, al bijuteriilor cu cristale, impreuna cu sotul meu, Razvan, si cu soacra mea, Aura, care ne-a sustinut permanent in acest sens.
Romania si romanii au nevoie de modele de urmat, au nevoie sa creada in sansa lor, au nevoie de campioni. Sportul este cel care ne-a dat speranta, cel care a transformat in realitate dorinta de glorie a fiecarui roman.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
Un manager nou poate avea un stil de munca diferit de cel al fostului sef. ... Situatia devine delicata atunci când noul sef este un fost coleg de birou.Pentru a va asigura ca veti începe o relatie în termeni buni cu noul sef, trebuie sa urmati câtiva pasi.
In perioada 23 - 26 septembrie 2010, factorii de decizie din segmental de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI).
Bogdan Cherciu, directorul de marketing al Puratos Romania, a trecut pe rand prin industria alcoolului si a tutunului, ajungand de curand intr-un domeniu cu totul diferit de cele in care activase, respectiv cel alimentar.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
La standul Exotique din cadrul targului traditional si al mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, iubitorii de arta au putut achizitiona obiecte deosebite, precum:
China planuieste un oras al filmului in stil frantuzesc si un festival similar cu cel de la Cannes China investeste un miliard de dolari pentru constructia unui oras al filmului in stil frantuzesc si organizarea unui festival de film similar celui desfasurat la Cannes, centrul urmand sa fie situat in districtul Anji, situat la trei ore de Shanghai, informeaza theguardian.com.
In week-end-ul trecut, sediul TopLine din Bucuresti a fost un adevarat rai al produselor cosmetice.
Iata care sunt lansarile la cinema ale Ro Image 2000, in august si septembrie.
In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Trafic in stil american, in regia lui Doug Liman. ... 115 minute Premiera in Romania:
Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a explicat ca fiecare femeie ar trebui sa aiba obligatoriu in garderoba sa anumite piese vestimentare, pentru ca sunt foarte usor de purtat, de accesorizat si nu se vor demoda niciodata. ... Orice femeie trebuie sa aiba aceste 5 piese ventimentare in garderoba sa!
Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie. Lansarea campaniei a avut loc in data de 20 martie 2013, in cadrul unui eveniment special in care jurnalistii au discutat cu dr.
Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Indragosteste-te si tu de cuvintele cheie pe care Gerlinea le va promova in aceasta campanie online:
UNIQA a lansat recent asigurarea privata de sanatate iMed, un produs complet si flexibil, care pune accent pe preventie si care incurajeaza un stil de viata sanatos, cu sport si alimentatie corecta. Romania este pe ultimul loc in Europa in privinta asigurarilor medicale de sanatate.
Sintem din nou in campanie electorala si iarasi ploua cu promisiuni. ... Sa spui ca lichidezi Mafia in 24 de ore sau ca faci vile pe vreo doua sute si ceva de milioane, pe care accepti sa ii primesti in 20 de ani, reprezinta chiar un atentat la inteligenta poporului.
google-analytics.com