Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (3.93 secunde)
Tot la standul lui, puteti gasi haine din lana, genti din piele (o bucata - la 120 lei, doua bucati - 200 lei), saluri de Casmir (o bucata - 45 lei, doua bucati - 80 lei, 3 bucati - 100 lei), curele din piele la 35 de lei, tunici lucrate manual - la 100 lei, super oferta:
In cadrul targului de cadouri de Craciun de la Sala Dalles, gasiti la standul lui Aman Ralhan obiecte de imbracaminte indiene deosebite.
Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Republica Mauritius este o tara insulara africana aflata la aproximativ 900 km est de Madagascar, in sud-vestul Oceanului Indian.
Pantaloni cu 10 RON, camasute cu 20 RON, sandale de piele cu 50 RON, toate si-au gasit in perioada reducerilor cumparatori, mai ales ca, o data anuntate, reducerile umplu magazinele de clienti.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
H&M demareaza programul "Rabla" pentru haine Grupul suedez H&M va demara, din luna februarie, un program in premiera: colecteaza haine vechi, iar in schimbul acestora clientii vor primi vouchere pe care sa le foloseasca la achizitia de produse noi H&M, relateaza Reuters.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... In timpul liber, Lili inoata si joaca tenis.
Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent revine la Bucuresti pe 23 noiembrie, ora 17.00, la Brasserie Cotroceni, (Dr. Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil:
La stil, la tipuri de tinute? ... Oamenii in general, dar mai ales femeile, isi doresc intotdeauna ca totul legat de acest capitol sa fie frumos.
Aproximativ 10.000 de turisti ortodocsi de rit vechi, din Rusia, Ucraina, Belarus si Republica Moldova, isi petrec Craciunul si Revelionul pe stil vechi in tara noastra, estimeaza reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), citati de NewsIn.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei.
Desi nu a adus nici un trofeu sau diploma in Romania, vara acesta Dalma a reusit sa ajunga acolo unde niciun artist roman nu a fost: ultimii 100 de concurenti in bootcamp-ul concursului X-Factor din Londra.
Cel mai probabil ma insel in anumite aspecte daca nu in toate. ... Am incercat sa adaug si unele tipuri pe care le-am intalnit doar de cateva ori, dar nu stiu daca am fost foarte exact in descrierea acestora.
Tot in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles i-am intalnit si pe cei doi soti: ... haine in stil indian, saluri si esarfe, bijuterii si obiecte specifice Indiei.
Reprezentantii concernului indian TATA MOTORS au vizitat ieri uzina DAEWOO Craiova, care va fi scoasa in curand la privatizare de statul roman.
In varsta de 22 de ani, Simona Halep intrece castigatoare de Grand Slam, precum Maria Sarapova sau Petra Kvitova, sau jucatoare importante precum Angelique Kerber sau Jelena Jankovici. "Sunt cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, dar doar in ceea ce priveste clasamentul mondial.
Deoarece Asia este cel mai mare continent, termenul de mobilier asiatic este uneori limitat doar la mobilierul produs in marile foste imperii din Estul Indepartat - China si Japonia - care se caracterizeaza prin materiale ca bambusul, culoarea rosie aplicata si prin multele caractere si simboluri specifice ce se regasesc pe acestea.
Jiddu Krishnamurti (n.12 mai 1895 Madanapalle, India - 17 februarie 1986, Ojai, California, Statele Unite) a fost un filozof si predicator spiritual indian, care, incepand din anii 1920 a activat mai ales in Statele Unite, in Marea Britanie si in India natala.
google-analytics.com