Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (2.90 secunde)
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. ... - In textile am ajuns dupa revolutia din decembrie 1989, iar dupa 1990 mergeam deseori in Franta ca sa vad pulsul pietei de textile de acolo. Am inceput cu firele de tricotat si de atunci am ramas in domeniu.
Pe strada vezi din ce in ce mai multe hainute care iti fura privirea. Ai vrea sa te opresti si sa intrebi de unde si-a cumparat fashionistul de pe strada acele haine.
Ce greseala vestimentara comit femeile O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine.
Aici, aceasta si-a prezentat colectia de haine Marulia care se gaseste si pe site. ... Muzica mi-a placut mult, in special Cosmin Andrian, Nelu Geaulea, Tatiana Ojog si copiii de la Ansamblul Forile Baraganului (care m-au impresionat foarte mult), ne-a spus Maria Matei, director de productie la Atelierul Marulia.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de oprganizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
La magazinul indian Sadhana situat pe Bd. ... 12 gasiti o varietate de haine si accesorii indiene.
Iar prin dragoste, se introduce in misterul sufletului indian. ... Tehnica narativa este, ca in alte scrieri, aceea a confesiunii. Naratorul isi rememoreaza episodul Maitreyi, referindu-se la jurnalul tinut in vremea aceea si intercaland in relatare extrase copioase din acel jurnal.
Potrivit unui comunicat al Guvernului, Copos s-a intalnit cu ministrul indian al Petrolului si Gazelor, Mani Shankar Aiyar pentru a analiza oportunitatile de cooperare economica dintre cele doua tari.
Bianca Andreescu, in romana, dupa ce a castigat Indian Wells: ... La numai 18 ani, Bianca s-a impus in finala turneului de la Indian Wells, la care a putut participa beneficiind de un wildcard.
Asa cum ne-au obisnuit, Dj Rynno si Sylvia si-au facut si de aceasta data bine temele pentru noul lor single, You Look Indian, o productie Sprint Music. Piesa este lansata in pragul aniversarii de 10 ani a proiectului Dj Rynno si Sylvia.
Haine care ne imbolnavesc Substantele chimice din unele obiecte de imbracaminte pot provoca alergii, eczeme, tulburari endocrine Semnalele trase de organizatiile neguvernamentale privitoare la chimicalele din hainele de zi cu zi au fost concentrate in sintagma "imbracaminte toxica".
In viziunea ei, calatoria este una dintre experientele prin care oricine isi hraneste spiritul. ... "Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
acela de a indruma spre stil si rafinament. ... In opinia sa, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant. Unde gasiti magazinele Trends by Adina Buzatu in Bucuresti:
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
Totusi, sa nu uitam ca ei aveau statutul garantat de programul de fiabilitate a personalului, prin care un politist de securitate ar fi fost relocat imediat, departe de paza armelor nucleare, daca stabilitatea sa mintala ar fi fost in cauza.
WHISKY FEST 2017 dezvaluie lista finala de etichete ce vor fi prezente in festival si se mandreste cu o selectie aparte de raritati si produse speciale, de la whisky taiwanez sau indian, pana la cel mai scump whisky vandut vreodata in lume, potrivit Guinness World Records.
- Sunt in Romania de 15 ani si am avut ideea de creatie cand am deschis acest magazin in Romania. Fac haine de la 7 ani. Am vrut sa fac ceva special, si in materie de culori, altceva ce nu gaseam in magazine.
In cadrul targului de la Sala Dalles, la standul Domnului Aman Ralhan, posesorul magazinului Sadhana The Indian Boutique, vizitatorii au fost cuceriti de o fascinanta colectie orientala. Cei care au participat si-au imbogatit garderoba cu haine unicat, accesorii, saluri din casmir si genti din piele.
google-analytics.com