Cautare

478 de rezultate pentru "hai" (2.79 secunde)
Ca ENEL nu raspunde prompt contractelor asumate in fata Consiliului Judetean Constanta, hai sa spunem ca nu e mare bai.
E absolut prematur, hai sa discutam cand se va ajunge acolo", a spus Frunda. Avocatul Frunda are obiectii Principalele nemultumiri invocate de Frunda se refera la administrarea Justitiei si la lipsa unei politici penale coerente.
Hai sa fim seriosi! Ar trebui sa fie si la noi ca in America, unde sunt 20 si ceva de mii de posturi, iar cand se schimba conducerea, se schimba si oamenii.
"Hai sa ne apucam si de alte treburi" Conservatorii cred ca toata povestea cu suspendarea lui Basescu trebuie rezolvata cit mai repede pentru ca intreaga clasa politica trebuie sa-si intoarca privirea spre economia nationala.
Hai sa traiesti!“, a spus un barbat între doua vârste, cu ochii afundati în orbite, pentru care vizita la Craiova parea mai degraba o excursie de câteva ore decât un miting politic.
Hai Base!“, a strigat Cristian în uralele vecinilor sai, toti tineri cu vârste pâna în 30 de ani. Marsuri portocalii spre cartierele CraioveiMii de oameni au ignorat timp de mai multe ore vremea caniculara si au strigat cât i-au tinut puterile sloganuri pro-Basescu.
Si, am zis, hai sa facem asa, pe notorietate”, a explicat Becali alegerea candidatilor de pe locurile eligibile. Intrebat in ce va consta campania electorala si mesajul PNG-CD pentru europarlamentare, George Becali a precizat ca principiul va fi:
"Hai la curatenie! DA pentru referendum", este mesajul cu care a fost updatat site-ul la ultimele evenimente. Pe pagina de internet a sefului statului este postata ti o comparatie intre sistemul de vot uninominal propus de el ti cel propus de Guvern, precum ti avantajele votului in varianta prezidentiala.
Ascutiti pixelii si hai sa-i radem pe listaci! La arme!", este indemnul de campanie al guerillei digitale. Materialele realizate pana in prezent parodiaza alte filme de actiune celebre, dar si produse de curatenie, presedintele fiind prezentat, de pilda, in rol de detergent universal.
"Hai, primarito!", in timp ce ea urca pe scena. In privinta comunei Costinesti, de altfel ca si pentru 23 August sau Valu lui Traian, PSD a stat putin in cumpana, asteptand la un moment dat sa-i aiba alaturi pe actualii primari PDL ai acestor localitati.
"Hai sa o mai amanam un pic (discutia despre candidatura Adrianei Saftoiu - n. r.). Inteleg dorinta Prahovei, dar nici nu e normal sa nu facem o discutie, pentru ca este autoarea demersului care l-a prejudiciat pe Teodor Atanasiu", ar fi declarat, in sedinta, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Hai sa mergem la pretedinte ti sa-l rugam sa nu se joace cu soarta oamenilor ti sa speram ca legea va fi promulgata in doua saptamani", le-a spus Voiculescu chiriatilor.
"Hai, mai, ca trebuia sa spun si eu asa. . . ", ii "susura" Maftei lui Griguta. (Alexandra ANTON)
Hai sa-mi aratati si mie!'. Ei asa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decat Dan Nica? Tastiul-bastiul asta?
Hai sa-mi aratati si mie!'. Ei asa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decat Dan Nica? Am ajuns sa ne dea lectii!
"Hai, ma, ca nu suntem baieti rai, ca nu am eu fata de om rau!". Soferul s-a "simtit" si l-a intrebat pe politist:
Pentru o mai buna documentare a vizitei belgienilor in comuna, Ion Horascu mi-a intins si doua coli A4, pe care se desfasura cu scris mic un interviu recent cu Domnia sa, pe tema "Calitatea proiectelor face adevarata presiune asupra finantatorilor" - adica un fel de "Hai sa ne laudam, daca tot avem cu ce".
Hai sa fim seriosi. Daca dependenta PD-L de Traian Basescu este suta la suta, cum ar fi Traian Basescu independent?", a adaugat Duvaz.
daca si-a luat spor nea Vasile de la Pocreaca, hai sa ia si ei. Nu ii va verifica nimeni si nu se va intampla nimic.
Hai sa fim seriosi, toata insailarea ni se pare putin cam exagerata. Desi stirea este credibila, sau mai ales de aceea, intrebarea ramane:
google-analytics.com